Gazili ljude na zemlji, jedan ostao da leži nepomičan: Brutalna tuča huligana na ''prijateljskom'' meču velikih rivala (VIDEO)

Strašne scene viđene su u Americi na utakmici meksičkih klubova Kluba Amerike i Pumasa, gde su navijači utrčali na teren i započeli opštu tuču

  • 0

Veliki indient dogodio se u Sjedinjenim Američkim Državama, gde se igrao prijateljski meč između dva meksička velika rivala, Kluba Amerike i Pumasa. Meč se igrao u Santa Ani u Kaliforniji, gde ima mnogo Meksikanaca, koji su došli da gledaju duel, ali je on završen već na poluvremenu.

>>> Ovo nikad u istoriji fudbala nije viđeno: Bokin meč zaustavljen zbog prevelike buke navijača (VIDEO) (FOTO)

Sve to uzrokovali su huligani, jer je došlo do opšte tuče koju su započeli na poluvremenu. Prvobitno je nekoliko njih uletelo na teren i počelo da se bije, da bi zatim desetine huligana sa obe strane utrčalo i nastao je opšti haos.

Tom prilikom nekoliko navijača je ozbiljno povređeno, jer su mnogi tokom tuče bili toliko brutalni da su gazili one koji su pali i šutirali ih dok su bili na zemlji. Jedan od njih je na kraju ostao da leži kao mrtav i nisu uspeli da ga povrate nakon ulaska policije na teren, pa je hitno pozvana i lekarska ekipa, što se može videti na kraju snimka.

Pogledajte uznemirujuće scene brutalne tuče u Americi:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA