≫ 

Partizan kažnjava Leonarda: Nećemo da tolerišemo i da bude kao sa Andrijom Živkovićem!

Potpredsednik crno-belih najavio sankcionisanje Brazilca zbog kašnjenja na pripreme

  • 14

Partizan je odlučio da kazni svog najboljeg igrača iz prethodne sezone, Brazilca Leonarda da Silva Souzu, koji još nije stigao na pripreme. On je tri puta bez dozvole odložio dolazak na pripreme, pa su čelni ljudi crno-belih izgubili strpljenje.

>>> Okrenuo se i pokazao Partizanov rezervni dres: Da li je Pantić već predstavio novu opremu crno-belih? (VIDEO)

Potpredsednik Partizana, Vladimir Vuletić najavio je u izjavi za Informer da će Brazilac biti sankcionisan, a sarkastično je prokomentarisao to što redovno kasni na pripreme, navodno zbog problema sa letovima.

- Leonarda prati neobična zla kob u pogledu konačnog dolaska na pripreme Partizana. Uglavnom su to situacije u koima nema odgovarajućih letova ili ne primećuje razliku između letova u 15.00 i 3.00 časova. Nadam se da će ovoga puta uspeti da pronađe kartu, da razume satnicu da dođe na vreme za čekiranje i da se neće dogoditi nestanak prtljaga - rekao je Vuletić.

On ističe da će odluka o kazni zavisiti od toga kakvo će opravdanje za kašnjenje imati Leonardo, ali da se neće oklevati kao što je to bio slučaj sa Andrijom Živkovićem.

 Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Partizan ne primenjuje kaune dok god nam ne preostaje drugo rešenje. Setite se koliko je Andrija imao kredita kad nije hteo da produži ugovor, pa sam na kraju ja presekao i poslao ga da trenira sa Teleoptikom. Ni ovoga puta nećemo oklevati ako se ispostavi da je kazna jedino rešenje. Klub je veći od svakoga Odluka o kazni zavisiće od toga šta ćemo čuti od njega kada ga budemo videli, i ako ga budemo videli, a ja se nadam da hoćemo za 24 sata - rekao je Vuletić.

Inače, Leonardo je na Instagramu u ponedeljak objavio fotografiju u dresu Partizana uz komentar ''dolazim'', da bi pre nekoliko sati objavio i fotografiju iz Aviona porodicom.

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    27. jun 2017 | 09:16

    Covek video da i bez treninga moze da igra i bude najbolji u ovoj raspaloj ligi,i bas ga nesto zabole uvce,uziva sto duze moze po raznim plazama,pije razne koktelcice i sprda se sa drugarima na temu Srbije,srpskog fudbala,srpskih talenata i ultra jake lige.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    27. jun 2017 | 09:23

    Видећете га, на инстаграму, како вам се смеје...

  • skender

    27. jun 2017 | 09:09

    Kad god doso dobro doso! Za ove je doktor fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA