≫ 

Iskreno priznanje Đokovića: Išao sam glavom kroz zid, jednom je i ovo moralo da se desi

Srpski teniser ističe da se nije obazirao na signale koje su mu davali telo i um i da mu je bio potreban odmor

  • 2

Srpski teniser Novak Ðoković svestan je da ne igra na nivou na kojem svi očekuju i da mu je na neki način drago što se nalazi u takvoj situaciji jer je počeo da ispituje određene stvari.

- Mučim se sa formom, nikada nisam bio u ovakvoj situaciji. Doživeo sam mnogo uspona, a prvi put mi se dešava da sedam meseci u nizu ne osvojim turnir. Svestan sam da ne igram na svom najvišem nivou, ali moram da ostanem pozitivan. Nekad je moralo i ovo da se desi i drago mi je što je tako jer sam počeo da se ispitujem - rekao je Ðoković za BBC.

On je dodao da razume da se stvari menjaju i da je neophodno da se prilagodi na mnogobrojne uslove.

- Nemam više 20 godina, svake godine se stvari menjaju. Išao sam glavom kroz zid nekoliko puta jer je bio samouveren, nisam se obazirao na signale koje su mi davali telo i um. Bio mi je potreban odmor - poručio je Novak.

Prema njegovim rečima velika je stvar što pored sebe ima legendarnog Amerikanca Andrea Agasija, ali da još uvek nije siguran da li će nastaviti saradnju posle Vimbldona.

- Biće sa mnom pre i tokom celog Vimbldona. Mnogo mi znači što je uz mene, mnogo mogu da naučim - zaključio je trenutno četvrti teniser sveta. Ðoković kreće sezonu na travi na turniru u Istbornu protiv Kanađanina Vaseka Pospišila, a njegov meč je na programu nešto posle 12 časova.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WILSON

    27. jun 2017 | 16:41

    ĐOLE kad ćeš oterati onu SOTONU pepea od sebe...

  • Eskalibur 64

    27. jun 2017 | 18:37

    Pepea stapom teraj. Drugim krajem Jelenu u red dovedi, sedi za sto pun mesa i najedi se dete...i bices ono sto jesi a ne ovo sto te oni prave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA