Moram da razgovaram sa trenerom: Leonardo zabrinuo prvom izjavom po dolasku na pripreme (VIDEO)

Brazilac se konačno priključio ekipi u Sloveniji

  • 13

Dugo očekivani povratak Leonarda de Souze. Jedan od najboljih fudbalera Partizana prošle sezone priključio se konačno ekipi u Moravskim Toplicama na pripremama.

>>> Svađamo se sa svima da zadržimo Leonarda: Ove reči Ivice Ilieva najbolje govore kolika pomama vlada za Brazilcem

- Dobro se osećam, došao sam malo kasnije ali sam srećan što sam ponovo ovde. Trenirao sam u Brazilu, ali ne znam da li ću biti spreman za prvu utakmicu, moram da razgovaram sa trenerom -  rekao je Leonardo.

On je dodao da je još rano za priču o novoj sezoni, koja za crno-bele počinje 11. jula u Beogradu utakmicom protiv podgoričke Budućnosti u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Leonardov sadašnji ugovor traje do kraja juna 2019. godine, s tim da postoji klauzula da može da ode ukoliko neki klub za njega ponudi dva i po miliona evra.

Brazilac je prošle sezone učestovovao u osvajanju duple krune sa 26 golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskreno

    29. jun 2017 | 00:10

    Odigrao dobro jednu sezonu u Srpskoj prvoj ligi i misli da je igrac!! Haha! Pa idi ako možes da nadjes bolje!! Mada čista sumnjam samo tražiš vise kinte

  • grobar

    28. jun 2017 | 23:58

    Ma idi bre i onako se vidi da nemas volje da igras vise u Partizanu! Jedva smo te namolili da se vratis,a nema nista gore od nezadovoljnog fudbalera ma koliko on kvalitetan bio! Rizik i za teren i za svalcionicu! Kada glava nije cista i mirna ... Sa takvim stvarima se ne treba igrati! Putuj .....

  • Messi

    29. jun 2017 | 00:42

    Ae bre prodajte ga , uzmite pare i podelite izmedju sebe . Dosadni ste vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA