Trener Florijane je Zvezdu uporedio sa Realom: Oštar odgovor dao je na pitanje da li veruje da će njegova ekipa dati gol u Beogradu

Đovani Tedesko je pun poštovanja za protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope

  • 4

Trener malteške Florijane Đovani Tedesko poručio je da će njegova ekipa bez straha ući u duel sa Crvenom zvezdom na stadionu "Rajko Mitić".

Dve ekipe se sastaju u četvrtak od 20.30 u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Crvenoj zvezdi i nama je ovo važna utakmica. Oni imaju nekoliko novih igrača i novog trenera i koliko je njima važna ova utakmica toliko je i nama. Mi smo došli sa velikom poiznošću i osećamo veliko poštovanje, ali ne i strah - rekao je Tedesko, koji je u Beograd stigao sa 18 igrača.

Na pitanje da li će njegova ekipa postići gol u Beogradu, odgovorio je:

- Imam utisak da mislite da nismo dovoljno profesionalni, ali fudbal je na Malti doživeo revoluciju. Malta i kad igra protiv Italije, rezultat je 1:0 za Italiju, ili 0:0. Postali smno mnogo bolji.

Za Italijana je Zvezda jedan od najvažnijih klubova Evrope i sveta.

- Crvenu zvezdu smatram jednim od najvažnijih klubova, kao što su Juventus, Real Madrid, Boka juniors i Palermo, tim u kome sam igrao.

Osim za Palermo, Tedesko je kao igrač nastupao i za Fiorentinu, Peruđu, Đenovu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA