Groznica Mesijeve svadbe: Leo spremio poklone za goste, a jednim gestom pokazao je kakva je ljudina! (VIDEO)

Neće samo svetske zvezde biti gosti, već i prijatelji iz detinjstva

  • 4

Zvezda Barselone Lionel Mesi u centru je pažnje u Argentini,  zbog svadbe u Rosariju sa Antonelom Rokuco, sa kojom je u vezi još od detinjstva.

Ljubav koja datira još od 13. godine će sada biti krunisana brakom, a argentinski mediji idu daleko nazivajući događaj svadbom veka.

Mesi je pozvao veliki broj svetskih zvezda, mnogi su došli privatnim avionima, na spisku zvanica su Nejmar, Suarez, Ćavi, Buskets, Fabregas, ali i Đerar Pike sa suprugom Šakirom, koja će pevati na proslavi.

Oko 150 novinara akreditovano je za posebnu pres zonu, iz koje neće moći da dođu i do svečane sale.

Sve je u gradu dekorisano u čast Mesija, koji je za goste spremio posebne poklone, flaše vine u ekskluzivnim pakovanjima.

Posebno je za Argentince bila dirljiva priča o komšinici Lidiji, koju Leo nije zaboravio iz detinjstva.

- Njegov poziv učinio me je veoma srećnom. Mnogo ga volim i srećna sam što je Rosario izabrao za mesto proslave. Mi smo skromna porodica, ali ćemo se potruditi da ga obradujemo poklonom.

- Leo je išao sa mojim sinom Dijegom u školu, a nije se promenio uopšte iako je postao slavan. Pomaže nam, uvek ću mu biti zahvalan. Zato njegove slike i dresove držim svuda, da mi budu blizu srca - otkrila je Lidija svetskim medijima koji su se sjatili u Rosario.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA