NEKO JE TEODOSIĆ, NEKO JOKIĆ: Paspalj zagrmeo posle otkaza srpskog centra reprezentaciji Srbije!

Legenda srpske košarke ističe da je problem što se svake godine dešavaju otkazi reprezentaciji, ali kao poseban primer ističe sadašnjeg kapitena Miloša Teodosića

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Otkazivanje Nikole Jokića reprezentaciji Srbije za predstojeći Eurobasket tema je nedelje, a tim povodom se oglasio i legendarni košarkaš i proslavljeni reprezentativac Žarko Paspalj, koji je u izjavi za Srpski Telegraf rekao da je problem što se često dešavaju otkazi, naročito kada se radi o nekome ko treba da bude nosilac reprezentacije.

>>> Zbog tebe smo ustajali u pola noći, više nas ne zanimaš: Brutalni komentari zbog Jokićeve odluke da ispali Srbiju

- Ti problemi sa reprezentacijom se nastavljaju, svake godine se nađe neki pojedinac koji proceni da igranje za Srbiju nije najpametnija stvari koju može da radi preko leta. Nije to mali problem, pogotovo ako se radi o nekome ko bi trebalo da buide nosliac reprezentacije - rekao je Paspalj.

Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

Čuveni kapiten zlatne generacije srpskih reprezentativaca iz devedesetih, kao poseban primer izdvaja Miloša Teodosića, čiju posvećenost reprezentaciji narod najbolje prepoznaje, jer nikada lični interes nije stavio ispred Srbije.

- S druge strane, imamo Miloša, koji je odavno pokazao koliko voli nacionalni dres i nikada nije stavio lični interes ispred Srbije. Njegovo ponašanje i posvećenost ne treba hvaliti, narod to zna da prepozna, a pravu nagradu za to če dobiti kada bude završio karijeru - jasan je Žarko Paspalj.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIki

    5. jul 2017 | 09:15

    Neko je Teo, neko jok

  • Dodson

    5. jul 2017 | 09:11

    Ma kakvi dzaba ti Paspalj pricas danas su neke druge vrijednosti na prvom mjestu No1 pare, kesh, penezi, kinta, lova, procenat, kolike mojih itd. A reprezentacija, ponos, nada da ces uzeti zlato ili neku medalju pa 100 000 ljudi na balkonu ushićeno sretno uzvikuju tvoje ime... Ma kakvi samo kesh i licni interes, igraj ti Jokicu kako hoces ja ti zelim srecu ali nikad vise necu se probuditi u cetiri gledati Denver pa u sest na posao i radit do sedam na vecer NIKAD...

  • Gocka

    5. jul 2017 | 09:58

    Mozemo i bez njega.ne treba mu davati toliko prostora u medijima.pa ne zavisi reprezentacija od jednog igraca.....Tesko je biti covek a igrac uz veliki rad.....nije ovo kraj reprezentacije.mi cemo da bodrimo nase igrace.ko i do sada.i za nas su uvek najboli....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA