≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

BRUTALNE SEKS SCENE BOGDANOVE NOVE DEVOJKE: Kada Bogdanović ovo vidi, neće mu biti dobro! (VIDEO 18+) (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Stojiljković je postala poznata široj publici u Srbiji nakon scena seksa u filmu Panama

  • 4

Bogdan Bogdanović je započeo romansu sa mladom glumicom Jovanom Stojiljković, i u društvu saigrača iz reprezentacije, Nemanje Nedovića i njegove devojke Mine Milutinović uživa na jahti na Mikonosu.

Prvobitno nije bilo jasno o kome je reč, ali je posle nove fotografije, koju je Nedović objavio na svom Instagram storiju postalo jasno da je u pitanju mlada srpska glumica Jovana Stojiljković.

Oni su se upoznali na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin. Jovana je postala poznata i popularna kada je u filmu Panama, u kome je glumila i Teodosićeva supruga, imala seks scene sa mladim glumcem Slavenom Došlom.

>>> Bogdan smuvao prelepu srpsku glumicu: Ovo je nova devojka srpskog košarkaša, upoznali su se na Teovoj svadbi (FOTO) (VIDEO)

Ona je posle premijere filma pričala i o seks scenama koje je imala u filmu i istakla da joj je u početku bilo neprijatno, ali da se kasnije oslobodila i uživala u njima.

- Prvi dan snimanja sene seksa je neprijatan. Stvarno. Naravno ali kasnije smo se mi oslobodili i opustili i uživali u tim scenama jer su one pune emocija i dvne su. Što se tiče snimanja ja sam jako verovala Pavlu i kada sam pristala da igram tu ulogu nisam se uopšte razmišljala o tim scenama seksa.

- Pričala sam i sa kolegama, svi su me pitali “da li ćeš moći to”, “to je malo neprijatno”… Ali, verovala sam toliko Pavlu a kasnije jako jako sam verovala i Slavenu. Imali smo i probe za te scene. Bilo nam je važno da smo slobodni, da to deluje što autentičnije, realističnije I mislim da smo se snašli. Mislim da smo na kraju baš uživali u tim scenama - rekla je mlada glumica posle premijere filma.

Pogledajte i video sa seks scenama Jovane Stojiljković, nove devojke Bogdana Bogdanovića:


Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdasica

    6. jul 2017 | 19:26

    Mogao je nesto bolje po meni. Ali svako bira sebi naravno. A znamo kako prodju veze sa glumicama..

  • goran

    9. jul 2017 | 10:25

    ne mesajte se u tudje zivote

  • Neko

    16. septembar 2017 | 20:44

    Ona je glumica,takve scene kod glumaca su normalne.A inače,ovde nit' su grudi gole niti bilo šta što bi bilo sramota da se vidi.Gledala sam i Panamu,i samca u braku gde je ona glumela i očigledno,susrešće se ona sa još puno uloga koje su ovakve ili onakve.Tek joj je dvadeset i peta kao i njemu.Meni je devojka ok.Ali dobro,svako ima svoje mišljenje,a ja mislim da je Bogdan za ove njene scene iz Paname znao pre nego što se smuvao sa njom.Inače,devojka je na svom mestu,nema čak ni društvene mreže.Hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA