TUGA DO NEBA: Preminuo dečak koji je ujedinio ceo fudbalski svet (FOTO) (VIDEO)

Srce 6-godišnjeg navijača Sanderlenda, Bredlija Loureija, prestalo je da kuca posle dugogodišnje borbe sa opakom bolešću

  • 7
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Tužna vest stiže iz Engleske, gde je preminuo Bredli Lourei. Srce 6-godišnjeg dečaka, koji je ujedinio fudbalski svet i za čiji su se život borili mnogi navijači i fudbaleri u Engleskoj, prestalo je da kuca 7. jula.

Dečak je bolovao od teške bolesti, retkog tipa raka neuroblastoma, koji mu je dijagnostifikovan od kada je imao 18 meseci. Za njegovo lečenje organizovane su mnoge humanitarne akcije, koje su pokrenuli Sanderlend, za koji je navijao, kao i Džermejn Defo, koji je značajno pomagao finansijski da se Bredli leči.

>>> Defo nije mogao da sakrije suze kada je saznao da se Bredliju bliži najgore (VIDEO)

Njegovu smrt potvrdili su roditelji, koji su na društvenim mrežama objavili da je njihov hrabri dečak sada sa anđelima.

- Bio je naš mali superheroj i vodio je najveću borbu, ali bilo mu je potrebno još. Nemam reči da opišem koliko mi je slomljeno srce - napisala je njegova majka Džema.

Mnogi klubovi uključili su se u pomaganje Bredliju tokom poslednjih godinu dana, a humanitarna akcija pokrenuta je i na utakmici Engleske na Vembliju protiv Litvanije, ali nažalost, hrabri dečak nije pobedio u najvažnijoj borbi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA