Radonjić sigurno ostaje u Čukaričkom: Niko ne može da čuva kada je njegov dan!

Trener Lalatović pohvalio kompletan tim posle pobede nad novim ruskim premijerligašem

  • 3

Kako vreme odmiče i kako se početak Superlige približava, fudbaleri Čukaričkog na terenu deluju sve ozbiljnije i uigranije.

''Prvi mačići su bačeni u vodu'' tokom prvog dela priprema, dok se ovaj drugi deo odvija tačno onako kako šef stručnog štaba Nenad Lalatović želi.

>>> Čukarički silan na pripremama u Sloveniji, Radonjić držao čas fudbala Rusima (FOTO)

>>> Lalatović potvrdio Telegrafu: Čukarički nije ni hteo da dovede Vujakliju!

Dva meča - remi i pobeda, i samo jedan primljen gol.

- Jako su bitne ove dve utakmice koje smo odigrali u Sloveniji. Prva protiv šampiona Gruzije Dinama iz Tbilisija, gde sam bio jako zadovoljan igrom i ritmom kao i to kako smo taktički igrali i bili bliži pobedi - rekao je Lalatović u razgovoru za Telegraf, a potom akcenat više bacio na meč sa ruskim timom:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Protiv Tosna smo odigrali još bolji meč sa puno duela i naboja. Više sam zadovoljan prvim poluvremenom dok smo i mi i oni hteli da igramo. Oni su u drugom poluvremenu gubili sa 3:0, ganjali su rezultat i bili nervozniji. Mi smo, s druge strane, prihvatili taj njihov ritam da se tučemo, iako mi to ne znamo.

- Međutim,ono što je bitno jeste to da mi igramo sve bolje i bolje kako vreme odmiče. Dižemo formu i tempiramo je za početak prvenstva. Moji igrači mogu da napreduju samo kroz ovako teške utakmice. Ne smemo zaboraviti da Rusima za sedam dana počinje prvenstvo i da je ovo bila generalna proba za njih. Nedavno su i Dinamo Zagreb pobedili sa 1:0.

Imenjac Nemanja Obradović i Nemanja Radonjić obeležili su meč protiv Rusa. Prvi sa dva gola, drugi fenomenalnom igrom. Od Radonjića se svakako očekuje da ovakav bude i kad počne prvenstvo.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Kada god sam ga hvalio, ja sam dobijao mnoge kritike. Od strane novinara, nekih tamo ljudi...Jednostavno, nešto su mi zamerali a meni niko ništa ne bi trebalo da zamera. Ja ga treniram, ja ga gledam, učim,vaspitavam. Došao je ovde sa 90 kilograma i ja sam ga doveo u red. Znam ga kako diše i on je po meni najbolji igrač u Srbiji na toj poziciji. On kada je raspolozen i kada ima dan, niko ne može da ga čuva - jasan je Lalatović.

Radonjića silno želi Crvena zvezda, a na pitanje da li će krilni napadač napustiti Banovo Brdo Lalatović je rekao:

- Radonjić ostaje u Čukarickom. Za njegovu karijeru ne bi valjalo da ga neko uzme jer bi se opet vratio na staro.On samo može da bude kod mene, da ga treniram jos šest meseci i da ga kompletno vratim u život.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ono što se dalo primetiti u mečevima Čukaričkog tokom priprema jesu dobro nastupi novajlije Aleksandra Kirovskog, golmana koji je nedavno stigao iz Zemuna.

- Kirovski je bio moja velika želja jer ga znam dugo. Znam kako brani. Doveden je na moje insistiranje i ja sam veliki pritisak pravio na upravu da se on dovede. Za sada dobro brani i ispunjava ono sto tražim od njega.Volim golmane koji su lideri, koji pričaju sa odbranom i komanduju, a Kirovski je takav - priznao je Lalatović, a zatim se osvrnuo i na potencijalna pojačanja:

- Mi imamo nekoliko povređenih igrača što se tiče veznog reda. Docića koji je polomio prst i Zorića koji je operisao prepone. Kada se njih dvojica vrate...Možda eventualno jedan igrač jer su nam otišli Srnić i Matić. Takođe i Jevtić, tako da bi mogli da dovedemo još dva pojačanja.

(Iz Slovenije - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ismail Delija pinkova zvezda

    8. jul 2017 | 14:17

    Ja i samo ja.Da li imas nekog prijatelja,brata,zenu,da te upute u odgovarajucu ustanovu neznalice?

  • Natasa

    8. jul 2017 | 17:17

    Lalo samo jako

  • ...

    8. jul 2017 | 22:34

    lalatovicu ocajan si trener molim te otkaz dobijas pre zime uzasan si

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA