≫ 

Jovičić stigao na Marakanu kao zapeta puška: Glavom sam odavno u Zvezdi, ovo mi je želja iz detinjstva (FOTO) (VIDEO)

Njegov dolazak u Zvezdu dugo se spominjao, ali je tek sad realizovan

  • 7

Dosadašnji fudbaler ruskog Amkara Branko Jovičić potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i poručio da je presrećan što je došao u klub za koji navija od malena.

- Zahvalio bih se ljudima u klubu na ogromnom poverenju koje su pokazali mojih dovođenjem. Ovo je veliki dan u mom životu jer sam potpisao za klub za koji navijam od malena, za jedan od najvećih klubova u Evropi. Daću na svakoj utakmici 100 odsto kako bih opravdao očekivanja i verujem da će se titula vratiti tamo gde joj je i mesto - rekao je Jovičić na zvaničnoj promociji na stadionu Rajko Mitić.

Nekadašnji igrac Borca iz Čačka dodao je da očekuje da se brzo prilagodi na Zvezdin sistem igre.

Novi fudbaler Zvezde je Branko Jovičić #fkcz #czv #crvenazvezdafk #zvezda #redstar

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

- U Borcu sam igrao u 4-2-3-1, sistemu, dok sam u Amkaru igrao u raznim sistemima, pa i u 4-4-2 i ništa mi nije strano. Mogu da igram na više pozicija u sredini, igrao sam čak i krilo. Ima pritiska, Zvezda ne trpi loše rezultate i svaka utakmica se igra na pobedu, ali zato je Zvezda veliki klub i zato sam ovde.

Njegov dolazak u Zvezdu dugo se spominjao, ali je tek sad realizovan.

- Nije bilo lako zato što sam glavom već bio u Zvezdi. To je moja želja od detinjstva, sve se odužilo, ali to je profesionalni život fudbalera. Dok sam igrao u Borcu isto se pisalo o interesovanju Zvezde, ali niko me nije kontaktirao tada. Ostaje žal što sam zaobilaznim putem došao na Marakanu, ali to je život. Važno je da sam u trenažnom procesu, počeo sam pripreme 11. juna, prošao dve faze u Ankari tako da sam spreman - zaključio je Jovičić.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Napokon...

    8. jul 2017 | 13:44

    .....jedno pojacanje kome ne treba dva meseca da bude 100% spreman! Onda ga verovatno gledamo u Kazakstan.

  • Nscz

    8. jul 2017 | 14:38

    A sta bi bilo da je zavrsio kod malog komsije? Pa i dalje bi srcem bio u Zvezdi kao i Djurdjevic

  • Racki

    8. jul 2017 | 15:00

    Ovog ciku desno koji je po potencijalu i centarsutu trebao da bude medje tri u svetu oterali su navijaci zbog jednog preskakanja igraca kad mu je ovaj uklizao...cisto da znaju ovi mladji mandovi..posle toga zavrsio u zvezdi dvadeset godina nije ni svracao na kafu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA