BOLJE DA SU OSTALI U SVLAČIONICI: Srbija - Hrvatska 23:31 (KRAJ)

Rukometni derbi Balkana u drugom kolu na Olimpijskom turniru

  • 0

Prvi put na Olimpijskim igrama susreću se Srbija i Hravtska. Rivali iz polufinala poslednjeg evropskog prvenstva u Srbiji deo su još jednog rukometnog spektakla, koji se ovoga puta održava u Londonu.

SRBIJA: Marjanac, Stanić, Vujin, Nikčević 1, Manojlović 1, Toskić, Ilić 1, Marković, Prodanović 1, Rnić 3, Beljanski, Vučković 2, Čutura, Stanković 2.

HRVATSKA: Losert, Alilović, Balić, Duvnjak 3, Lacković 3, Kopljar, Vori 1, Gojun, Horvat, Vuković, Buntić, Štrlek 2, Čupić 6, Ninčević.

5. minut - 1:1 Odbrane dominiraju, samo dva gola viđeno je do sada. Bojan Beljanski je već zaradio jedno isključenje.

10. minut - 2:3 Biće ovo pakleno težak meč. Sve puca od odbrana obe ekipe. Hrvati iz kontre dolaze do vođstva preko Štrleka. Na ovaj način smo ispustili pobedu protiv Španije, prodavanjem lopti u fazi napada.

12. minut - 2:5 Hrvati koriste greške naših igrača u napadu. Štrlek sa dve kontre i Duvnjak posle brzog napada donose prvu osetnu prednost rivalu.

17. minut - 3:8 Ni Stanićeve odbrane nisu uspele da probude srpske rukometaše koji nikako da počnu da igraju. Hrvati iz nekoliko popravnih pogađaju, Alilović se razbranio.

22. minut - 6:9 Orlovi su malo ubrzali igru, Goluža je prinuđen da uzme tajmaut. Trebalo bi nam nekoliko vezanih odbrana za potpuni priključak.

25. minut - 7:10 Stanić se požalio na bolove u kolenu, zamenio ga je Marjanac i odmah odbranio zicer Voriju.

30. minut - 9:13 Pred kraj su srpski reprezentativci uspostavili ravnotežu na terenu, ali se više od "tri minusa" nije moglo. Ako je za utehu, u nedelju smo protiv Španaca imali četiri gola više na poluvremenu, pa je doživljen poraz.

DRUGO POLUVREME

33. minut - 11:13 Alilović je skinuo prvi šut u Srbiji, ali su Vučković i Vujin posle dugo vremena vratili "minus dva".

37. minut - 14:18 Bili su "orlovi" na 14:16 imali igrača više, ali dva puta dali protivniku loptu u ruke što je značilo samo jedno - laganu ekzekuciju rivala.

42. minut - 17:19 Bombe Vujina i Vučkovića ponovo su vratili rezultat koji daje nadu u konačan trijumf.

45. minut - 17:22 Ponovo su nastupili crni minuti - epilog poznat. Kroz perfektne kontranapade Hrvati su otišli na veliki pet golova prednost. Taj Čupić nas dovodi do ludila.

49. minut - 19:25 Ni remi više ne deluje kao realna opcija. Hrvati su ponovo postigli nivo igre, u našem timu igra samo Marko Vujin u poslednjim minutima.

53. minut - 20:27 Rasapala se igra Srbije. Hrvati su na "plus 7" što je apsolutno nedostižno u odnosu na ono što prikazuju naši reprezentativci u Londonu danas.

59. minut - 23:31 Sve je jasno. Hrvati stižu do 4. boda, mi ćemo šansu za četvrtfinale tražiti protiv Mađara i Korejaca.

KRAJ MEČA

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA