Runi: Iz Kine se ne dobija poziv za reprezentaciju!

Runi je u nedelju kompletirao povratak u matični Everton nakon 13 godina na Old Trafordu, gde je dostigao visine i osvojio sve što se moglo osvojiti.

  • 2
Vejn Runi, Mančester junajted Foto: Tanjug/AP

Iskusni napadač Vejn Runi veruje da će povratkom u Everton i dobrim igrama ponovo zaslužiti poziv u reprezentaciju Engleske.

Runi, sa 53 gola najefikasniji u istoriji "Gordog Albiona", nije igrao za Englesku od prošlog novembra u meča protiv Škotske, pre svega jer je izgubio minutažu u Mančester Junajtedu.

- Kao što je poznato, volim da igram za reprezentaciju. Selektor Sautgejt je doneo odluku, kao i menadžer Junajteda Murinjo... Nisam bio na nivou na kojem sam navikao i mislim da ne možeš da igraš za državni tim ukoliko nisi standardan u klubu. Rečeno mi je da ću se vratiti kada budem opet igrao, vrata su mi otvorena - rekao je Runi.

Reprezentacija je bila i jedan od razloga zašto Runi nije hteo da posle Mančester Junajteda prihvati bogatu ponudu iz Kine.

- Želim dres Engleske. Da sam otišao u Kinu onda ne bi bilo ništa od toga. Nije ispravno da iz Kine razmišljaš o reprezentaciji - zaključio je Runi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karlos terorista

    11. jul 2017 | 11:42

    Koliko su fudbaleri korektniji u odnosu na košarkaše što se tiče igranja za reprezentaciju.Primjera koliko hoćeš.Znamo da je Runi materijalno obezbijedjen,al je ipak odbio duplo višu svotu iz Kine ne bi li dobio šansu da igra za svoju zemlju.I svaka mu čast za to.

  • Jovac

    11. jul 2017 | 11:47

    Bravo Runi....tako se voli svoja zemlja a ne ko onaj Jokic briga ga za svoj grb da igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA