ČAVIĆ U FINALU: Sledi konačni okršaj protiv Felpsa!

Amerikanac opet bio brži od Srbina, finale na programu u petak od 20:38 u "Akvatik centru"

  • 0

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić plasirao se u finale discipline 200 metara leptir stilom na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je osvojio treće mesto u svojoj polufinalnoj grupi, četvrti ukupno, s vremenom 51.66.

Najbrži u polufinalu bio je čudesni Majkl Felps. Samo nekoliko minuta nakon što je uzeo zlato na 200 mešovito, njegovu ukupno 20. olimpijsku medalju, Amerikanac je isplivao odličnih 50.86, što je najbolje vreme sezone.

Drugo vreme ostvario je pobednik Čavićeve grupe, olimpijski šampion na 200 metara leptir stilom Čad le Klos 51.42, a brže od Čavića plivao je i drugi Amerikanac Tajler Mek Gi 51.61.

Srpski plivač je vodio posle prvih 50 metara, imao bolje vreme i od Felpsovog, ali je u drugoj polovini popustio, možda i namerno nije želeo da forsira jer je bio siguran da je obezbedio finale.

U finalu u petak, koje je na programu od 20:38, plivaće još Holanđanin Ferlinden, Nemac Dajbler, Poljak Černjak i Rus Korotiškin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA