Bronzana džudistkinja prebila pijanca koji je flašom gađao Bolta (VIDEO)

- Pijani gledalac je prozivao Bolta i bacio flašu na stazu. Prebila sam ga - rekla je holandska džudistkinja. Bolt i ostali trkači ništa nisu primetili

  • 1

Muškarac koji je neposredno pred početak finalne trke na stotinu metara na olimpijskom stadionu bocom gađao Jamajčanina Juseina Bolta uhapšen je sinoć.

Londonska policija potvrdila je lokalnim medijima da je uhapšen jedan muškarac nakon incidenta na Olimpijskom stadionu neposredno pred početak trke.

Osvajačica bronzane medalje u džudou Holanđanka Edit Boš stajala je iza čoveka koji je Boltu upućivao uvrede pre nego što je bacio bocu ka njemu. Ona kaže da je napadača udarila pre nego što ga je odvela policija.

- Pijani gledalac je prozivao Bolta i bacio flašu na stazu. PREBILA SAM GA - rekla je Bošova.

 

Bolt je rekao da incident uopšte nije primetio.

- Upravo sam čuo za incident, ali nisam ništa primetio. Ne promovišem nasilje tako da mi je žao što to čujem - rekao je Bolt na konferenciji za novinare nakon trke.

Ni Boltov zemljak Johan Blejk kaže da nije ništa primetio, a samo je Amerikanac Džastin Getlin rekao da je čuo nešto, ali da je uvek pred start trke takva tišina na stadionu da se i najmanji šum čuje, pa nije obratio pažnju.

Jusein Bolt je odbranio zlato iz Pekinga vremenom 9,63 sekunde. To je drugi najbolji rezultat svih vremena i novi olimpijski rekord. Jamajčanin u Londonu brani i zlatne medalje na 20m i u štafeti 4x100.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA