≫ 

OVO ZNAČI RAT: Murinjo teško isprozivao Kontea za nameštanje, ovaj "odlepio"!

Reč primirje ne postoji u vokabularu dvojice trenera kada se namere jedan na drugog

  • 0

Kada se sudare dve vatre od karaktera, to ili se savršeno uklopi od starta ili se dešava suprotno, bukti do belog usijanja: baš takav je "odnos" Žozea Murinja i Antonija Kontea čije ekipe, Mančester i Čelsi, vode rat za bodove, a njih dvojica vode svoj, specijalan rat.

Zavarničilo je ponovo između Portugalca i Italijana, verbalni rat je dobio novu dimenziju sa izjavom Murinja da je Konte "nameštao utakmice i da za to nikada neće biti kažnjen".

Portugalac je novim izletom reagovao na "peckanja" kolege da je zaboravio na svoje grehove iz prošlosti, aludirajući na Murinjovo često nesportsko ponašanje kraj aut linije. Najnoviji sukob zaravo je počeo kada je menadžer Junajteda nazvao Italijana klovnom zbog njegovih burnih reakcija pored klupe.

- Trebalo bi da se seti šta je on radio ranije dok je vodio utakmice - možda je mislio na sebe iz tog vremena - poručio je Konte, i nije dugo čekao odgovor Murinja.

- Sve što sam hteo da kažem i da završim ovu priču je: da, pravio sam greške u prošlosti kraj aut linije. Da, praviću ih manje, ali mislim da će ih i dalje biti. Ali, ono što mi se nikad nije desilo, i neće se desiti, je da me optuže za nameštanje utakmica. To mi se nikad nije desilo, niti će mi se desiti.

Portugalac je aludirao na Konteovo privođenje u policiju u sezoni 2012-2013. kada je vodio Bari zbog toga što nije prijavio da je meč koji je igrao njegov tim bio namešten. Četiri godine kasnije, Konte je oslobođen svih optužbi.

Konte je poručio Portugalcu da je spreman za borbu.

- Postoji osoba koja nastavlja da gleda u aše dvorište, razumete. Otišla je, ali nastavlja da gleda kod nas - rekao je Italijan jasno aludirajući na velikog rivala.

- To polako počinje da me nervira. Ako želiš u borbu sa mnom, sreman sam. Engleski mi je sve bolji, jer to je jedini problem koji ovde imam, a za sve drugo sam spreman. Spreman sam da se borim za sebe, za moje igrače, za klub, sa svakim. Nemamm problem.

Međutim, Murinjo je novinarima objasnio da nije mislio na Kontea kada je pričao o osobi koja se ponaša kao klovn.

- Ne optužujem menadžera Čelsije uopšte. Razumem njegovu reakciju. Pričao sam o sebi. Rekao sam da ne moram da se ponašam kao klovn da bih pokazao strast, da bi trebalo drugačije da izražavam emocije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA