≫ 

Ožegovićev Božić pred crkvom u Humskoj: Navijači Zvezde ga uz uvrede podsećaju na onaj od pre godinu dana (FOTO)

Nisu zaboravile pristalice crveno-belih gde je bio i šta je radio sadašnji napadač Partizana na ovaj dan prethodne godine

  • 31

Turbulentna je godina iza napadača Partizana Ognjena Ožegovića. Sama činjenica da je kao bivši zvezdaš obukao dres "večitog rivala" dovoljno mu je bila stresna, ali je i to nekako pregrmeo, doduše ne prestaju ni danas prozivke na njegov račun - čak ni za Božić.

>>> Iliev nije bio tu da urla, pa nam je Ožegović natenane pričao o paklu koji je prošao po dolasku u Partizan (FOTO)

Ožegović je na svoj instagram "okačio" fotografiju na kojoj je on ispred stadiona u Humskoj sa istaknuta tri prsta, a u pozadini je crkva.

Ni ovaj dan u Ognjenovom životu nije prošao nezapaženo kod pristalica najvećeg rivala, koje su ga odmah podsetile na prethodni Božić kada se Ožegović pohvalio isečenim badnjakom u zavičaju sa Zvezdinom "fantomkom" na glavi.

Ona je ovoga puta izostala iz razumljivih razloga, ali nisu uvredljivi komentari na račun golgetera crno-belih.

"Jel si i ove godine išao sa Zvezdinom fantomkom kao i prošle", "Kompleksi su čudo, jel da?", Gde je Zvezdina fantomka, Bajazite", samo su neki od komentara na račun Ožegovića koje su mu poslale pristalice Zvezde.

 
🙏🏼A post shared by die with memories,not dreams! (@ognjen_51) on

Ovako je bilo pre godinu dana

Foto: Instagram.com/ognjen_51

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    7. januar 2018 | 15:12

    To je razlika između naša dva kluba.Dolaskom u Fk Partizan mladi zadojeni igrači postanu normalni ljudi.E to vas vas najviše boli.

  • ROLA

    7. januar 2018 | 15:26

    Šta je opet problem Ozegovic došao u pravu sredinu svoje voli tuđe poštuje a ona mržnja što mu je usađena dok je igrao za gospodju je otišla u zaborav, čovek postao normalan.Normalno ganci su ganci i sad ga bez povoda napadaju.

  • Samo jako

    7. januar 2018 | 14:40

    Postao čovek normalan. Mir Božji, Hristos se rodi.Srećan Božić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA