Tavamba razmišlja o Bundesligi, Engleskoj, Iliev o transferu: Dečko ima 28 godina, ima ponude... (VIDEO)

Kamerunac bliži odlasku nego ostanku u Partizanu

  • 4

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba izjavio je da su crno-beli dovoljno dobri za njegove ambicije, ali da ne krije da bi želeo da zaigra u jednoj od pet najjačih evropskih liga, od kojih Englesku svrstava na prvo mesto.

>>> Vladimir Stojković o sukobu među Grobarima i najavi Kimija: Šta fudbaleri Partizana planiraju da urade zbog podele na Jug i Istok? (VIDEO)

Tavamba je jedan od igrača koji bi mogao da napusti klub ove zime, mada u Partizanu gledaju da prolongiraju njegov transfer zarad ispunjenja takmičarskih ciljeva.

- Zadovoljan sam prošlom godinom koja je bila veoma dobra za mene, a u novoj želim da bude još bolja - poručio je Tavamba.

O pinudama je rekao...

- Kao fudbaleru imponuju mi ponude iz inostranstva, ali najvažnije su mi moje igre u ovom trenutku. Partizan je dovoljno dobar klub za mene, ali kada bih odlazio to bi bilo sigurno u ekipe koje su na višem nivou od crno-belih poput onih iz Engleske, Nemačke ili Italije. Najviše mi odgovara Premijer liga, smatram da je najkvalitenija u Evropi, a ne bih imao ništa protiv ni da završim karijeru u Bundesligi - izjavio je prvotimac Partizana u SC "Teloptik" i čestitao svim navijačima ovog kluba 2018. godinu poželevši još više uspeha nego u prethodnoj.

O transferu Kamerunca govorio je sportski direktor Partizana Ivica Iliev, koji ne može sa sigurnošču da kaže da li će napadač ostati do leta u Humskoj.

- Tavamba ima ugovor sa Partizanpom još dve godine. Postoji mnogo pitanja kod njegove situacije: ima 28 godina, odigrao je vrhunsku sezonu, nosio ekipu na leđima, napravio velike stvari, sve će zavisiti od eventualne ponude, mnogo potencijalnih postoji, međutim da li će doći ona prava za koju će klub procentii da jprava, je trenutak da se izađe njemu u susret, videćemo. U principu, gledaćemo da u dogovoru sa trenerom svaki eventualni odlazak ne utiče na kvalitet ekipe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    12. januar 2018 | 17:18

    Malo iritantno mi deluje ovaj sleng ,,decko" narocito od direktora. Igrac, Tavamba sta god ali ne decko.

  • Miša

    12. januar 2018 | 18:11

    Idi crni spasi se i usmi neku kintu kad ostariš neće ti niko dati.

  • Očojzdojzdo

    12. januar 2018 | 17:08

    Tata za Zvezdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA