≫ 

Pešić na ivici suza pred novinarima pričao o promašenoj šansi protiv CSKA (VIDEO)

Nije bilo lako Zvezdnom napadaču posle meča u kojem je propustio najveću priliku da Zvezdu odvede u osminu finala Lige Evrope

  • 82

Aleksandar Pešić zauvek će pamiti ovu sezonu, smeši mu se titula prvog strelca Superlige, sa Zvezdom je ostvario prvi plasman u eliminacije nekog evropskog takmičenja posle 25 godina, ali, kada se ona završi, pamtiće je najviše po promašaju koji je crveno-belima zatvorio vrata osmine finala Lige Evrope.

>>> Milojević govorio o veličini Zvezde, ali i Pešićevim suzama: I fudbaleri su živa bića... (VIDEO)

U 80. minutu svi su videli loptu u mreži kada mu je pala na nogu, sam kao duh bio je pred Akinfejevim, ali je u odsudnom trenutku zakazao...

- Teška utakmica za nas, kad se ne da gol ne može ni da se prođe, imao sam šansu za prolaz dalje, ali dobro, šta je tu je - utučeno je rezimirao Pešić posle meča.

Smogao je snage, ali mu mije mu bilo do priče.

>>> Plače Pešić, plaču Delije: Promašaj karijere Zvezdinog napadača skupo koštao crveno-bele u Moskvi! (VIDEO)

Logično, emocije su bile jake, puštena je i koja suza u svlačionici, malo je Pešiću falilo da popusti i pred kamerama.

- Jeste (bilo je emocija u svlačionici, prim. aut), idemo dalje. Mogli smo da prođemo, mislim da je i ovo što smo došli ovde veliki uspeh, ali mi nismo hteli time da se zadovoljavamo. Šta je tu je, okrećemo se prvenstvu...

Usledilo je pitanje da li je mogao bolje kod već opisane šanse i kratak odgovor Zvezdinog napadača.

- Naravno, čim nisam dao gol - okrenuo se i brzim korakom napustio miks zonu Zvezdin tragičar iz Moskve.

Poslušajte i šta je trener CSKA Viktor Gončarenko rekao na pitanje našeg izveštača o pregovorima koje je svojevremeno vodio sa Zvezdom.

(D.U)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fredi

    21. februar 2018 | 22:13

    Sta je tu je??? Decko ti si profesionalac ne sme da se desava u ovakvim utakmicama. Imas li pojma koliko to tvoje "desava se" kosta Zvezdu??? Promasi protiv cukarickog ili javora,nece biti tako strasno ali u nokaut fazi evropskog takmicenja nema takvih gresaka. Ma celu loptu si promasio golgeteru....

  • tawamba

    21. februar 2018 | 22:24

    nije isto davati golove u sklanjalici koja je rezirana a u rusiji toga nema..zatoo si ti u terzinoj ligi prva kopacka ,,hahaha ..tawamba ja za sve vas kralj kraljeva..

  • ZORO

    21. februar 2018 | 22:24

    Budimo iskreni dobro je da smo i dovde dogurali.Mi u Srbiji nemamo velike utakmice da bih mogli u Evrpi parirati Rusi igraju godinama vec ligu sampiona svaka cast momci iduci put ce biti bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA