≫ 

Partizan ostao bez pojačanja koje je bilo prioritet svih prioriteta!

Miralem Sulejmani produžio vernost sa Jang Bojsom, ništa od povratka među crno-bele

  • 13

Najveća želja menadžmenta Partizana za sledeću sezonu oličena u povratku Miralema Sulejmanija u Humsku - neće se ispuniti.

Srpski internacionalac i povremeni reprezentativac potpisao je novi ugovor sa švajcarskim Jang Bojsem kojim će ostati vezan za ovaj klub i naredne dve godine, uz opciju produžetka na dodatnih godinu dana.

>>> Procurila Partizanova lista pojačanja za leto: Legenda zagrebačkog Dinama glavni pik!

Sulejmani je ove sezone jedan od najboljih igrača novog šampiona Švajcarske, sa 11 golova i 8 asistencija.

Srpski fudbaler je u poslednje vreme dobio niz ponuda, među kojima je bila i ona Partizanova o čemu je telegraf.rs nedavno pisao, međutim uprava kluba iz Berna preduhitrila je sve zainteresovane, i novim, boljim ugovorom vezala Sulemanija za klub na još dve sezone.

- Veoma smo srećni što je Miralem Sulejmani izabrao da ostane, uprkos brojnim ponudama koje je dobio. O njemu mislimo sve najbolje, ne samo kao igraču, već i kao osobi - rekao je sportski direktor Jang Bojsa Kristof Špicer.

>>> Vi ovde ne znate koliko je Partizan veliki: Sulejmani otvorio dušu pred zbunjenim novinarom koji ne poznaje srpski fudbal (VIDEO)

Na njegove reči nadovezao se i Sulejmani.

- Srećan sam što nastavljam da budem deo ovog kluba, jer se moja porodica i ja osećamo sjajno u Bernu.

Sa aktuelnim klubom Sulejmani je osvojio već 10. titulu u karijeri, koja je proslavljena velikom feštom odmah posle pobede protiv Lucerna prethodnog vikenda od 2:1.

- Bio je to veoma dirljiv trenutak, toliko emocija i ljudi, zauvek ću pamtiti slavlje koje smo imali. Nadamse da ćemo uneti i trofej Kupa u naše vitrine, učinićemo sve da tako bude.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    3. maj 2018 | 19:29

    Pa jedino vam ostaje da Ilicu produzite ugovor.

  • Cubaka

    3. maj 2018 | 21:40

    Pa nista, ne klonite duhom, ostaje vam Nejmar ili Pogba, mozda Levandovski, cuo sam da su oni nesto nezadovoljni u svojim klubovima, mozda bi dosli iz ljubavi prema Partizanu jer su sigurno jos kao deca mastali da bas tu zaigraju.

  • Šok

    3. maj 2018 | 20:30

    Imamo mi Sumu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA