NAPALILI SE NA MEDALJE: Američki veslači kolektivno dobili erekciju na postolju (VIDEO) (FOTO)

- Kunem se da nisam imao erekciju. Ne znam kako je završio u toj poziciji - kaže Henrik Rumel komentarišući fotografiju koja mu je donela veću popularnost nego osvojena medalja

  • 0

Neki sportisti medalje proslavljaju cepanjem dresa, drugi liju suze radosnice, treći se napiju s kolegama, ali slučaj američkog četverca postao je priča dana... Amerikanci su, naime, kolektivno dobili erekciju, a prednjačio je Henrik Rumel.

Član američkog veslačkog četverca zabavio je najpre domaću javnost, a potom se fotografija sa dodele raširila po internetu i postala svetska atrakcija.

Naime, bronzani sa Olimpijskih igara Rumel bio je, prema svemu sudeći, poprilično uzbuđen. Na snimku se jasno vidi da Rumel sa cvećem u rukama i medaljom oko vrata ima i erekciju. On, međutim, tvrdi da to nije istina.

- Kunem se da nisam imao erekciju. Ne znam kako je završio u toj poziciji - branio se Rumel komentarišući fotografiju zbog koje je postao popularan i izvan veslačkih krugova.

Erekcija ili ne, slučaj je oduševio internet publiku, a jedan forumaš je prokomentarisao:

- Čoveče, kad osvojiš olimpijsku medalju, tvoj penis može da bude kakav god želiš.

Na jednom srpskom forumu, čitalac sa nikom Teofilo konstatovao je kako su Amerikanci bili dopingovani "johambinom", hormonom koji se koristi za izazivanje erekcije kod bikova kada im dovodu krave na oplodnju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA