CIRKUS SE NASTAVLJA: Vermez izbacio Vukića s treninga!

- Ubuduće verovatno neću ni trenirati sa prvim timom. Biće mi dodeljen poseban trener, razgovaraću sa predsednikom Đurićem i direktorom Tumbakovićem da, ako mogu, radim pod nadzorom Zvonka Varge, jer su njegovi treninzi najbolji - kaže iskusni vezista

  • 0

Potresi u Partizanu ne samo da se ne smiruju nego se i pojačavaju, a kulminirali su na jučerašnjem treningu, kad je trener Vladimir Vermezović udaljio Zvonimira Vukića, navodno zbog toga što je došao u patikama. Svemu je prethodila žučna rasprava šefa struke i iskusnog veziste, pred očima ostalih igrača i članova stručnog štaba.

– Zamerio mi je da sam u obraćanju javnosti uvredio struku, što nije tačno. Samo sam izneo istinu i saopštio navijačima da na mene ne računa. Ubuduće verovatno neću ni trenirati sa prvim timom. Biće mi dodeljen poseban trener, razgovaraću sa predsednikom Đurićem i direktorom Tumbakovićem, da, ako mogu, radim pod nadzorom Zvonka Varge, jer su njegovi treninzi najbolji - rekao je Vukić za "Sportski žurnal".

Vermezova verzija je, naravno, nešto drugačija.

- Moram da priznam da me je iznenadila Vukićeva izjava - podseća Vermez na intervju koji je iskusni vezista dao za "Sport", kada je optužio stručni štab "crno-belih" da su ga bez razloga precrtali iz tima.

- Svako može nekoga da pljune, pardon, da kaže šta misli, ali to više govori o njemu. Normalno je da igrač bude nezadovoljan kada ne igra. Ja razumem Zvonka, ali smatram da način i vreme da se to kaže nisu bili primereni situaciji. Imam 20 igrača i četvoricu golmana i uvek je neko nezadovoljan jer ne mogu svi da igraju. Neću negativnu energiju u timu i nemam je. Razgovorom se sve rešava, čega je bilo u Sloveniji i ovde ovih dana. Ja nemam problem sa Vukićem - rekao je Vermezović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA