≫ 

Gde je i šta radi najveći hrvatski tragičar sa Mundijala?

Samo zbog ega i gluposti Kalinić nije deo najvećeg uspeha u istoriji hrvatskog sporta, da li se kaje zbog toga?

  • 2

Nikola Kalinić kao da je "u zemlju propao", ali koga briga. Za Hrvate opijene istorijskim uspehom fudbalera na Mundijalu, on je u ovom trenutku najnebitnija osoba na svetu. 

Fudbaler koji je odbio da uđe kao zamena protiv Nigerije, zbog čega ga je selektor Vatrenih Dalić sutradan po kratkom postupku udaljio iz nacionalnog tima, najveći je tragičar, i jedini verovatno, hrvatske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

>>> Otkriveni detalji haosa u hrvatskom timu: Modrić i Ćorluka oterali Kalinića iz reprezentacije (FOTO)

Da je Kalinić znao, samo da je mogao da nasluti šta se sprema, dokle će dogurati ekipa u Rusiji, verovatno bi potpisao da čitav turnir presedi na klupi i u toj ulozi postane deo fenomenalnog uspeha, omiljen kod navijača...

Ovako, postao je "persona non grata" u očima svakog navijača Hrvatske.

Kalinić se nije oglašavao od odlaska iz kampa reprezentacije, umesto njega kratko je na temu Mundijala pričao njegov menadžer Tomislav Erceg.

- Besmilsneo je da o tome pričamo sada - rekao je Erceg na pitanje kako se oseća njegov klijent sada kada je Hrvatska u finalu Mundijala.

- Desilo se to što se desilo, život ide dalje. Nažalost, ova godina nije bila dobra za njega, ali Nikola će uskoro potvrditi da vredi, ali kada to kažem ne mislim da to da će ovog leta promeniti sredinu.

Kalinić je je od leta 2017. godine igrač Milana za koji je do sada postigao šest golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubica

    12. jul 2018 | 20:26

    bas me briga za njega ovi nnasi su tragediju napravili i sada kako cemo do sledeca mundijala susedi nece nas ostaviti da mirno prezivimo

  • Sibin

    12. jul 2018 | 20:12

    I ovaj je nas,bio nekada,haaahha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA