IZBODEN NAVIJAČ NOVOG PAZARA: Sukob između "Torcide" i "Ekstrema"

Povređene su četiri osobe u sukobu navijača u Novom Pazaru, a jedna od njih izbodena je nekoliko puta u grudi i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi

  • 1

Na današnjoj utakmici prvog kola Jelen Super lige između Novog Pazara i Radničkog iz Niša došlo je do incidenata u kojima su povređene četiri osobe, a jedan od navijača nekoliko puta je izboden nožem u grudi. Izbodeni navijač prebačen je na intenzivnu negu, kako je rečeno agenciji Beta.

Sukob se desio između dve navijačke grupe "Torcide" i "Ekstrema", kada je jedna grupa zapalila zastavu druge.  Tuča je izbila ispred stadiona, a prema informacijama iz policije, četiri mladića zadobila su povrede hladnim oružjem, pa im je ukazana lekarska pomoć u lokalnom Zdravstvenom centru.

 

Pripadnici policije uspostavili su kontrolu  situacije, tako da je utakmica odigrana bez daljih izgreda, a grupa "Ekstremi" napustila je početkom drugog poluvremena tribine stadiona u Novom Pazaru.

Utakmica je završena rezultatom 3:0.

 

(Agencije)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eren

    4. decembar 2012 | 00:06

    Ja nisam upoznala Mahlat i zao mi je.Takva osoba sa tokilo pozitivne energije,moze samo da obogati bilo ciji zivot.Ne znam da li sam zavisnik, ali ne vidim nista nenormalno u internetu.I rado ga koristim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA