≫ 

Klark Kent postoji, zovu ga Supermen i oborio je rekord velikog Felpsa!

Ovaj desetogodišnjak ne samo da nosi ime najpopularnijeg superheroja, već ima i njegove "moći", o čemu svedoči i rezultat koji je 23 godine bio u vlasništvu najvećeg američkog olimpijca

  • 1

Klark Kent postoji i živi u Americi, kako vam to zvuči?

Reč je o desetogodišnjem dečaku filipinske krvi koga drugari, iz potpuno jasnih razloga zovu Supermen, bavi se plivanjem, i sjajan je u tome, toliko da američki mediji pišu o njemu kao novom "plivačkom fenomenu".

Mali, čije je puno ime Klark Kent Apuada, dospeo je u žižu interesovanja kada je otplivao deonicu od 100 metara leptir stilom u vremenu od 01:09:38 minuta na državnom takmičenju u Kaliforniji, što je rezultat koji u tom uzrastu nije imao ni najveći američki plivač svih vremena Majkl Felps.

Kent je pomenutu dužinu isplivao sekundu brže nego "Baltimorski metak" na istom takmičenju 1995. godine.

Taj rekord je sve do pojave Kenta ostao nedodirljiv 23 godine!

- Bio sam jako motivisan, posle trke presrećan što sam uspeo da oborim Felpsov rekord - rekao je Kent, kojeg ćemo, nastavi li ovako, vrlo brzo gledati na najvećim takmičenjima širom sveta.

Podsetimo, Felps je imao samo 15 godina kada je učestvovao na svojim prvim olimpijskim igrama.

Ostalo je istorija, 28 medalja ukupno na Igrama...

I publika koja je pratila nastup kenta bila je uzbuđena, svesna da možda prisustvuje rađanju novog velikog šampiona, i to super poznatog imena.

- Svi su u publici bili uzbuđeni kada su shvatili da im se pred očima dešava specijalan momenat, da svedoče obaranju rekorda koji dugo niko nije oborio - prenela je atmosferu sa bazena gde je Kent pobrao najveći aplauz.

Ipak, ono što je sigurno najviše prijalo novom rekorderu je poruka koju je dobio upravo od velikog Felpsa samo dan posle trke.

- Velike čestitke za Klarka Kenta za obaranje rekorda, samo nastavi tako momak - poruči oje Felps svom nasledniku.

VIDEO: Da li je ovo najmlađi nindža? Pogledajte kako barata motkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA