Trener Jović prodao stan i otišao u podstanare zbog Miličinog zlata

"Prodao sam stan bez razmišljanja jer sam verovao da Srbija ima sjajnu decu i veliku perspektivu u tekvondu", kaže trener olimpijske šampionke

  • 0

Trener olimpijske šampionke Milice Mandić Dragan Jović od pre šest godina živi kao podstanar da bi omogućio razvoj naših tekvondista. Olimpijska šampionka u tekvondu sigurno ne bi postigla ovaj uspeh da oko sebe nije imala ljude koji su verovali u nju, a najviše je verovao Dragan Gale Jović, Miličin trener u TK Galeb i u srpskoj reprezentaciji, koji se kako bi pomogao Milici, ali i ostalim srpskim tekvondistima, odlučio na neobičan potez.

On je pre šest godina prodao stan i podigao kredit ne bi li pomogao razvoj tekvonda u našoj zemlji, saznaje "Kurir".

- Prodao sam stan bez razmišljanja jer sam verovao da Srbija ima sjajnu decu i veliku perspektivu u tekvondu. Od pre šest godina živim kao podstanar, a morao sam i da se zadužim u banci kako bih finansirao ovaj sport - kaže Jović u razgovoru za "Kurir" i dodaje:

- Poslednje dve godine bez OKS i Ministarstva omladine i sporta ne bismo mogli. Finansijski su nas podržali za svaku akciju. To je prvi krug ljudi koji pomažu, a u drugom je tim koji sam sastavio, a posebno bih naglasio Dragana Jablana, koji je Miličin kondicioni trener već pet godina i koji zbog privatnih razloga nije mogao sad da bude s nama, kao i sportskog psihologa Mariju Srećko, bez čije pomoći ovo ne bi bilo moguće.

(Telegraf.rs / Izvor:Kurir)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA