≫ 

Vlahović debitovao na "Meaci", Inter po navici - pobeda u završnici!

Bivši napadač Partizana pridruži ose Nikoli milenkoviću na terenu u 84. minutu

  • 0

Fudbaleri Intera postali su "kraljevi drame", ponovo su navijači "neroazura" iz stanja najveće strepnje dovedeni u euforiju u završnim momentima utakmice zahvaljujući igračima Lućana Spaletija.

Posle pobeda u "zadnji čas" nad Totenhemom (2:1) i Sampdorijom (0:1), na sličan način Inter je savladao i Fiorentinu, bilo je 2:1, uz gol Danila Dambrosija u 77. minutu, u okviru šestog kola Serije A.

>>> Partizanu stiglo 1,3 miliona evra od Fjorentine: Spas u poslednji čas za licencu UEFA!

Pamtiće ovaj meč junak Intera, ali možda i više mladi srpski napadač Dušan Vlahović zbog debija za Fiorentinu na kultnoj "Meaci" gde je konačno osetio čar igranja u "kalču".

Žestoke duele vodio je Nikola Milenković sa Maurom Ikardijem Foto: Tanjug/AP

Ušao je bivši fudbaler Partizana pred sam kraj, pridružio se na terenu već uveliko standardnom Nikoli Milenkoviću, imao je čak i priliku da se proslavi, međutim njegov udarac glavom, malo posle pobedonosnog gola Intera, nije bio precizan.

Vredi reći da je vodeći gol za Inter postigao nezaobilazni Mauro Ikardi iz penala u 44. minut, a izjednačio je Škrinijar u 52.

Interu je ovo bila treća pobeda u šest kola, za proboj na peto mesto, dok je Fiorentina ostala u vrhu sa takođe deset bodova, koliko je sakupio i njen večerašnji rival.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA