Žigić izvukao bod za Birmingem u 94. minutu (VIDEO)

Srpski napadač ušao je u igru u 85. minutu, a u 94. je preciznim šutem krunisao dobru akciju svoje ekipe i spasio je poraza u prvom kolu Čempionšipa

  • 0

Nikola Žigić spasio je svoj klub poraza protiv gostujućeg Čarltona u prvom kolu Čempionšipa (druge lige Engleske), kada je u četvrtom minitu sudijske nadoknade preciznim šutem, za njega neuobičajenim, levom nogom, sa nekih 12-13 metara, izjednačio na 1:1.

Žigić je u igru ušao tek u 85. minutu umesto Lovenkrandsa, tri minuta pošto je Čarlton poveo golom Leona Korta. Očito, vreme na terenu odlično je iskoristio i spasao novog menadžera Birmingem sitija Lija Klarka, poraza u prvom meču Čempionšipa.

- Žigić je vrhunski igrač. Njegov odnos prema poslu i doprinos senzacionalni su od kada sam stigao - pohvalio je Klark Žigića posle meča.

Dobar početak sezone možda utiče i na selektora Srbije Sinišu Mihajlovića da Žigića ponovo pozove u nacionalni tim, kojem je neefikasnost glavni problem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA