CIRKUS PARTIZAN: Zabija trenira kad hoće!

Novinari konačno dobili dozvolu za ulazak u Zemunelo i šokirali se: Zabija samoincijativno napustio trening, Volkov se junači pred medijima

  • 0

Štošta ne štima u Partizanu. Kao i po običaju: kada jedna stvar krene loše u trulom sistemu, ostale se samo nadovezuju jedna na drugu. Poslednja koja je isplivala pred novinare (ovog puta zahvaljujući Vladimiru Vermezoviću) jeste bahatost novog napadača Mohameda Zabije. Libijac  se prošle nedelje nije pojavio na dva treninga, a u ponedeljak je izašao pola sata pre okončanja treninga u Zemunelu.

- Nije bilo pravedno prema ostalim igračima da Zabija igra od prvog minuta pošto protekle nedelje nije došao na dva treninga. Ima on probleme sa ponašanjem.

- Tamo gde je igrao imao je status zvezde, pa je verovatno navikao da trenira kad hoće i koliko hoće... Nisam ga kaznio, a probaćemo da sve probleme rešimo u hodu... - rekao je Vladimir Vermezović, a preneo portal sport26.

Iščuđavanje novinara izazvalo je i dobacivanje Vladimira Volkova "iz mase" igrača u stilu "gde ste novinari bili posle BSK". Levi bek koji kao i većina prvotimaca "crno-belih" ove sezone igra u rangu srpskoligaških fudbalera očigledno nije upoznat da je do ponedeljka vladala zabrana prisustva predstavnika medija treninzima prvog tima.

Svašta s "crno-belima" u poslednje vreme...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA