Đurić otišao u Zagreb po napadača Dinama Krstanovića

"Napišite slobodno da je Krstanović u Partizanu", potvrdio je predsednik Partizana da su "crno-beli" zainteresovani za napadača "modrih"

  • 0

Predsednik Partizana Dragan Đurić nalazi se u Zagrebu gde će prisustvovati utakmici plej -ofa za Ligu šampiona između Dinama i Maribora i pokušati da ubedi napadača modrih Ivana Krstanovića da pređe u Partizan.

Prvi čovek "crno-belih" potvrdio je za Žurnal da je u Zagreb došao po Krstanovića a otkrio je da je zainteresovan zajoš dvojicu igrača, od kojih je jedan i Tavareš iz Maribora.

- Jeste, napišite slobodno da je Krstanović u Partizanu - priznao je Đurić da su "crno-beli" zainteresovani za napadača koga prate još od prošle sezone kad je nastupao za Zaprešić.

Na pitanje otkud Partizanu novac za pojačanja kad je račun u blokadi, Đurić je odgovorio da to nije istina i da je klub u plusu od dva miliona evra.

- Izvinite, ne dva nego milion i osamsto hiljada. Uplatili smo po 100.000 za obeštećenje Pauljeviću i Kneževiću.

S obzirom na to da Pauljević ne igra, taj novac je mogao pametnije da se iskoristi?

- Ne slažem se. Pauljević je odličan igrač i Partizan će na njemu zaraditi dva do tri miliona evra - ubeđen je predsednik "crno-belih".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA