Stefanović na izlaznim vratima Zvezde?

Gensek kluba sa "Marakane" navodno je doneo odluku da napusti klub, a za njim gotovo sigurno odlazi i predsednik Lukić

  • 0

Generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović doneo je odluku da se povuče sa funkcije i napusti najtrofejniji srpski klub.

 

Kako saznaju "Večernje novosti", odlaskom prvog operativca počeće i osipanje aktuelnog rukovodstva, o čemu se već nekoliko nedelja govori u krugovima bliskim tom klubu. U naredne tri nedelje pred Crvenom zvezdom su velike promene, čiji će početak biti označen već u ponedeljak.

 

Bez obzira na ishod revanša plej-ofa za Ligu Evrope protiv Bordoa, sa "Marakane" bi trebalo da ode i predsednik Vladan Lukić s nekoliko najbliskijih saradnika i da se vrati Dragan Džajić iako su ovakve najave nedavno demantovane iz kluba.

 

Na Stefanovićevo povlačenje, kao i na najavljeni odlazak prvog čoveka "crveno-belih" utiče i zdravstveno stanje, ali najveći uticaj ima pritisak državnog vrha, kao i generalnog sponzora "Gasproma", koji je već dugo nezadovoljan radom rukovodstva i načinom na koji se raspolaže novcem.

 

Podsetimo, Zvezdin gensek je takvu informaciju demantovao u izjavi za Telegraf.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA