VERMEZOVIĆ NIJE OČAJAN: Prozivaju me oni koji dobijaju besplatne karte!

Trener "crno-belih" smatra da Partizan mora da prodaje igrače jer nema od čega da živi

  • 0

Partizan će još u četvrtak računati na Nikolu Aksentijevića, a onda od vikenda ponovo morati da se snalazi sa krpljenjem pozicija. Startni desni bek je na izlaznim vratima posle transfera u Vitese, Aleksandar Miljković trenutno igra na poziciji štopera (a ne svojoj matičnoj desnog beka), dok se Branko Pauljević još oporavlja od povrede.

Navijači se pitaju zašto ponovo prodaja onih najmlađih, onih koji bi za koju sezonu sasvim sigurno doneli mnogo više novca nego što su to ova dva miliona evra.

- Mi moramo od nečega da živimo. Nemamo donacije sa strane, nemamo novca od tv prava i gledalaca, jedino možemo da živimo od prodaje igrača. Svi traže naše mlade igrače i to je jednostavno tako. Što nas ne ubije, samo nas ojačava - rekao je Vermezović novinarima dan posle tesne pobede nad Jagodinom.

Bugarin Valerij Božinov jeste na listi pojačanja "crno-belih" i to je potvrdio trener šampiona.

- On je po meni odličan igrač sa velikom karijerom. Međutim, realnija je varijanta da sačekamo Marka Šćepovića, koji bi uskoro trebalo da se vrati na teren. Priča sa Božinovim je na '"dugom štapu'". Dobili smo ponudu i za Sretena Sretenovića, koga ne znam. Moraću lično da se uverim u njegove kvalitete. Nama treba igrač koji može odmah da igra - rekao je Vermezović, koji nije spomenuo tandem Mađara koji se danas spominju u vezi sa klubom iz Humske.

Kada je reč o Zabiji, problemi sa njim bi mogli da budu prošlost. Libijski fudbaler se, navodno, pokajao zbog glupiranja na treninzima prvog tima.

Koliko je bilo ozbiljno, govori i činjenica da su njegovi agenti bili u Beogradu na razgovorima.

- Videćemo šta će dalje biti. Obećao je da neće više biti problema. Nisam sujetan, možda bude u kombinaciji za meč sa Tromsom. Ali... igrači moraju da treniraju. To im je jedini posao. Takođe, da se poštuju pravila ponašanja, da se poštuju kolege.

- Partizan nema zvezdu! Ima ikonu Sašu Ilića, a ovo ostalo... nema igrača bez koga Partizan ne može.

Meč sa Jagodinom je potvrdio rat navijača i Uprave. Ponovo su se čule prozivke i na račun samog Vermezovića, kome nije prijatno zbog toga, ali...

- Davno sam prestao da gajim iluzije da moram svima da se dopadnem. Razumem ljude kad su nezadovoljni, ali je indikativno da me sa zapada prozivaju pojedinci koji dobijaju besplatne karte od kluba. Te uvrede, tu mržnju ja ne mogu da razumem. To nije normalno - istakao je Vladimir Vermezović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA