U Firenci besne što je Berbatov u Fulamu

- On ne zaslušuje da dođe u naš grad i nosi dres Fiorentine. Ovo je posledica arogantnih i nepravednih akcija klubova - piše u saopštenju Fiorentine koja je ostala bez bugarskog fudbalera

  • 0

Bugarski fudbaler Dimitar Berbatov odbio je ponude italjinskih klubova Juventusa i Fiorentine da bi karijeru nastavio u Fulamu, prenose danas engleski mediji.

Berbatov je već bio viđen u dresu Fiorentine, zatim se pojavila informacija da je blizu Juventusa, ali je u poslednjem trenutku odbio ponudu kluba iz Firence i odlučio da ostane u Engleskoj.

- Trener Martin Jol otkrio je da se Berbatov trenutno nalazi na medicinskim pregledima u klubu - piše na Fulamovom nalogu na Tviteru.

"Ljubičasti" su besni na 31-godišnjeg fudbalera što se odlučio za klub iz Premijer lige iako je njegov odlazak u seriju A bio gotovo siguran.

- Ovo je posledica arogantnih i nepravednih akcija klubova, koji ne znaju za pristojnost, fer-plej i etiku u sportu. Što se tiče Berbatova, bez obzira na njegove karakteristike, u ovom trenutku možemo da kažemo da smo srećni što nije došao. On ne zaslužuje da dođe u naš grad i nosi dres Fiorentine - nalazi se u saopštenju kluba iz Firence.

(Tanjug / Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA