HAOS NA KARABURMI: Novi sukob navijačkih grupa Zabranjeni i Alkatraz! (VIDEO)

Zavađene Partizanove navijačke grupe Alkatraz i Zabranjeni sukobile su se tokom utakmice protiv OFK Beograda, a incident je okončan posle intervencije policije

  • 3

Zavađene navijačke frakcije Partizana sukobile su se tokom utakmice protiv OFK Beograda na "Omladinskom stadionu", a sukob je okončan posle intervencije policije.

Jedna navijačka frakcija bila je na južnoj, a druga na istočnoj tribini. Obe strane su navijale, a onda je pred kraj prvog poluvremena počelo da leti kamenje s obe strane.

Grupa s južne tribine počela je tada da ruši ogradu, uspela je da je probije, a nekolicina navijača uspela je da se potpuno približi grupi sa Istoka.

Tada je reagovala policija i vratila na južnu tribinu navijače koji su probili ogradu.

Sukoba između suprotstavljenih grupa navijača Partizana bilo je i pred početak meča, u blizini "Omladinskog stadiona". Tom prilikom, kako smo nezvanično saznali, uhapšeno je nekoliko članova Zabranjenih.

(D. Z. / Izvor: Žurnal)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giga

    2. septembar 2012 | 20:30

    Ma treba ih pustiti da se pobiju međusobno!

  • Bokili

    3. septembar 2012 | 00:07

    Stoka ko stoka!!!!! Ni 15-est hiljada ih nema protiv Tromsa, a gori im pod nogama....

  • Marko

    3. septembar 2012 | 17:11

    Kakva sramota za Srbiju. Ove huligane treba udariti po dzepu pa nece vise divlati po stadionima. Zbog ovavih majmuna nemogu normalni ljudi ici na utkamicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA