EKSKLUZIVNO: Vučić danas vraća Džajića u Zvezdu!

Prvi potpredsednik Vlade sastaće se s legendom "crveno-belih", kada će mu predložiti povratak na čelo našeg najvećeg fudbalskog kluba. Garancije od države za ulaganje novca u Zvezdu od Vučića tražio i direktor NIS-a Kiril Kravčenko

  • 3

Džaja se vraća u Zvezdu na velika vrata!

V.d. lidera SNS, ministar odbrane i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas, najkasnije sutra, s legendom "crveno-belih" Draganom Džajićem, kako bi mu predložio da se ponovo vrati u klub na čijem je čelu bio u danima najveće slave Crvene zvezde, ekskluzivno saznaje Telegraf.rs!

Do ovog susreta dolazi posle sastanka Vučića i generalnog direktora Naftne industrije Srbije Kirila Kravčenka, na kome je Rus od naprednjaka tražio državne garancije za ulaganje u Zvezdu.

- Rusi su zabrinuti za svoju investiciju u najpopularniji fudbalski klub na ovim prostorima. Sponzorstvo od strane "Gasproma" će i dalje biti značajno prisutno u Zvezdi samo ukoliko ključni srpski čelnici, a Aleksandar Vučić kao zvezdaš posebno, garantuju sigurnost te investicije - kaže izvor Telegrafa.

Upravo zbog toga Vučić će Džajiću ponuditi povratak u Zvezdu. Da li će to značiti odlazak garniture koja već godinama, bez previše uspeha, vodi fudbalski klub, pokazaće dani i nedelje pred nama.

(S. M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • partizan iznad svega

    4. septembar 2012 | 00:10

    otici ces pre nego sto si i mislio.ceo zivot glasam za tomu i tebe,posle ovoga pre cu za tacija glasati nego za vucica.tomo oteraj ovoga dok je vreme doci ce ti glave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA