GROBARI, DRAGIČKA! Seksi Sneža novi direktor marketinga Partizana! (FOTO)

Direktorka, koja je do 18. godine bila odbojkašica u Užicu, spremna je na provokacije iz komšiluka. Hrabro ide ka izazovima, radiće u timu sa devet muškaraca

  • 3

Partizanova marketinška revolucija počela je sa Snežanom Filipović! Atraktivna plavuša zamenila je na poziciji organizarota cele marketinške priče kluba iz Humske Vladimira Jarića i bila raspoložena da priča o sebi na koktelu Partizana u petak u Zemunelu.

Lik nove direktorke marketinga privlačio je najviše pogleda u Zemunelu, a seksi Sneža nam je otkrila šta namerava da postigne u Partizanu u narednih godinu dana.

-Sa ekipom od devet muškaraca osmislila sam jednogodišnji plan razvoja marketinga Partizana na svim nivoima. Ozbiljan rad je pred nama!

- Ne mislim da je do sada ova služba Partizana radila loše, samo mu je bila potrebna nova energija – rekla nam je Snežana Filipović.

Na pitanje da li je nekada imala dodirnih tačaka sa fudbalom, Snežana je istakla da je do 18. godine bila odbojkašica u Užicu. Otac bivši fudbaler i brat, koji je jedno vreme igrao u Teleoptiku, uveli su je u svet fudbala u kojem će biti naredni period.

Na opasku da li je potrebno pitati da li navija za Partizan, harizmatična Užičanka je odgovorila:

Partizan, Partizan i samo Partizan! Zar vam prethodna rečenica o ocu i bratu ne govore dovoljno – istakla je nasmejana Sneža, a novinari su je ubrzo pomenuli ime Vladimira Stojkovića.

Ugovor je potpisala, ali nije želela da detaljiše o njemu, a imala je spreman odgovor na činjenicu da svojim izgledom postaje potencijalna verbalna meta navijača Crvene zvezde.

Sve je moguće, ali nemam nikakav problem sa tim.

Navijači će svoje zadovoljstvo verovatno isticati narednih dana na internetu, ali i fudbaleri Partizana su sigurno oduševljeni Snežom na mestu direktora marketinga.

-Sa svima imam jako dobar odnos. Pojedince znam još sa Megatrend univerziteta, mada oni još studiraju – rekla je Snežana Filipović.

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    8. septembar 2012 | 08:26

    Ko li ovo trpa? Đura ili neko drugi?

  • hromi daba

    8. septembar 2012 | 06:54

    Uprava "Partizana" se potrudila da na celo markentiske sluzbe postave "Kvalifikovano" osoblje. Novoj direktorki kad kazes "Sedi" ona legne. Neciji pipci su proradili u Upravi, stvarno neznam koje su kvalifikacije ove devojke, sta nju odredjuje za to radno mesto ? Horizontalni rad ili markentisko iskustvo ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA