BELAMI U RASULU: Velšanin i dalje tuguje zbog samoubistva najboljeg druga Gerija Spida

Velški reprezentativac Krejg Belami otkrio je da njegov život ide u sunovrat i da ne može da živi a da ne razmišlja o gubitku velikog čoveka i prijatelja

  • 0

Belami je otkrio da prolazi kroz "najteži period u svom životu" od kada se u novembru prošle godine suočio sa smrću bivšeg selektora Velasa, i svog najboljeg prijatelja Gerija Spida.

Četrdesetčetvorogodišnji Spid je pronađen obešen u svom stanu prošlog novembra, na šta je upozoravao svoje najbliže, a Belami(33) igrao je sa njim u  Njukaslu i za velšku reprezentaciju.

Bivši napadač Mančester sitija i Liverpula rekao je za "Sandej miror"  da se odselio iz svoje kuće, u kojoj je živeo sa suprugom Klarom i njihovo troje dece.

- Gubitak mog najboljeg prijatelja je uticao na sve. Ne mogu da verujem koliko mi sve ovo teško pada. On je bio moj najbolji prijatelj kojeg sam ikad imao - rekao je temperamentni Velšanin.

On je dodao koliko mu je teško što to uzima maha u njegovom braku:

- Ja sam sada ovde, a ona je tamo, u našoj kući. Ja ne znam šta će ovo značiti za nas. Jedino što znam je da sam ostao bez najboljeg prijatelja. Stvarno se borim. 

Za kraj je rekao da mu je ipak i mnogo teško zbog situacije u porodici:

- Ne mogu vam opisati koliko je teško. Ovo mi je najteži period ikada.

Belami, koji je igrao za Veliku Britaniju na Olimpijadi u Londonu, prošlog meseca je potpisao dvogodišnji ugovor sa Kardifom, i igraće u engleskom Čempionšipu.

Za Vels je odigrao 70 utakmica i postigao 19 golova.

Iz Kardifa su skoro demantovali da Belami razmišlja o penziji.

(D. Grbović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA