PROVOKACIJA ILI: Barselona u dresovima katalonske zastave

Uprava katalonskog giganta odobrila ideju marketinškog odseka pa će posle 113 godina udovoljiti zahteve navijača i članova kluba pošto ć druga kombinacija dresova biti crveno-žuta, kao i pokrajinski simboli

  • 0

Marketing odsek Fudbalskog kluba Barselona u tajnosti je spremao projekat koji bi bio implementiran sledeće sezone, ali su novinari lokalnog lista Sport.es, otkrili šta spremaju. U pitanju je "bomba", jer je uprava aminovala, bar tako piše, da će sledeće godine ekipa nastupati u crveno-žutim dresovima! 

Ukoliko se to zaista dogodi onda bi to moglo da se protumači kao provokacija, ali i kao konačna "pobeda" navijača i članova kluba, koji se godinama bore da njihovi ljubimci nastupaju u bojama katalonske zastave.

Promena boja dresova biće jedan od radikalnijih poteza u 113 godina dugoj istoriji tima, ali će crveno-žuta kombinacija biti, ako je verovati, samo rezervna. Uostalom, nije nepoznanica da u Primeri ponekad klubovi nastupaju u dresovima koji simbolizuju boje pokrajina iz kojih dolaze. Takve su imali Atletik Bilbao, Valensija, pa i madridski Real.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA