11

Navijači skandirali: "Tole, lopove"!

Navijači Vojvodine, koji vode navijanje na "Karađorđu", sa severne tribine dozivali i Željka Brkića rezervnog golmana posle primjenog pogotka Vladimira Stojkovića

GOSTI

Iako je atmosfera na stadionu Vojvodine, na kome nacionalni tim posle trideset i jedne godine igra utakmicu, bila dobra i domaćinska i baš onakva kakvu je Siniša Mihajlović priželjkivao opet nije moglo bez neprijatnih situacija.

Pred sam kraj prvog poluvremena, najpre sa severa, a onda i sa Istoka i Zapada se začulo pogrdno skandiranje upućeno predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžića.

“Tole, lopove”, na melodiju pesme navijača Crvene zvezde grmela je nekoliko minuta, a nije teško prepostaviti da su pesmu poveli navijači Vojvodine, koji i vodi navijanje na ovom meču u Novom Sadu.

Poznatiji kao “Firma”, navijači novosadskih “crveno-belih” su pre godinu i po dana bili jedni od začetnika akcije navijača po Srbiji: “Hoćemo kalčopoli u srpskom fudbalu”, gde je glavna meta verbalnih napada bio prvi čovek FSS-a.

Vladimir Stojković ponovo je bio meta zvižduka i to posle primljenog gola. Navijači sa severne tribine su posle pogotka Gereta Bejla počeli sa skandiranjem imena Željka Brkića, rezervnog čuvara mreže Srbije i bivšeg golmana Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Forma Novi Sad, Navijači, Tomislav Karadžić, Vladimir Stojković
Popularni komentari
 • M
  Mrcke

  TOLE LOPOOOVEEEEE!

 • V
  Vuk Mujovic

  Jedino sta je u ovoj prici ruzno je Tomislav Karadzic!

 • U
  Uros

  Sta je tu ruzno?

foto dana

video dana