Hajduk smenio Kaplanovića

Samo dva osvojena boda u prva četiri kola razlog za smenu, privremeno rešenje Ranko Delić, promocija novog trenera možda već u ponedeljak

  • 0

Nastavlja se trenerska vrteška u Jelen Super ligi. Hajduk iz Kule smenio je Velička Kaplanovića jednoglasnom odlukom upravnog odbora. Kaplanović je peti trener koji je dobio otkaz pred početak prvenstva, posle Roberta Prosinečkog, Zorana Milinkovića, Zorana Marića i Zlatomira Zagorčića.

Prema rečima direktora Dragana Tadića, Hajduk i Kaplanović rastaju se u prijateljskoj atmosferi.

- Veličko Kaplanović je ambiciozan i talentovan stručnjak, kvalitetan čovek, koji se trudio da ostvari rezultate u skladu sa renomeom našeg kluba. Nažalost, nije uspeo u tome. Razloge smo pronašli u internoj analizi dosadašnjeg rada i zaključili smo da samo dva boda iz prva četiri kola, definitivno nisu nešto što je u skladu sa ambicijama, ali i imenom Hajduka, kluba koji se na večitoj listi nalazi na 5. mestu u konkurenciji svih srpskih fudbalskih klubova – rekao je  Tadić za klupski sajt.

Tim Hajduka ovog vikenda protiv Partizana vodiće Ranko Delić, nekadašnji igrač ekipe iz Kule, koji je ovog leta preuzeo prvi tim Hajdukovog sportsko-poslovnog partnera iz Srbobrana. Delić će biti samo prelazno rešenje, jer Tadić ističe da je klub u završnim pregovorima i, ukoliko sve bude bilo kako je planirano, promocija novog trenera Hajduka biće već u ponedeljak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA