OBRADOVIĆ: Englezi na OI ometali Noleta bebama koje plaču!

Selektor Srbije kaže da se na nekim turnirima dešavaju čudne stvari, a publiku u Njujorku koja je tokom meča sa Marejem zviždala Đokoviću nazvao "dnom dna"

  • 0

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović sumnja da je tokom Olimpijskih igara u Londonu najbolji srpski teniser Novak Đoković ometan na bizaran i nekorektan način.

- Nikada nisam bio pristalica teorija zavere, ali mislim da polako počinjem da verujem u to da se na nekim turnirima dešavaju zaista čudne stvari. Tokom Olimpijskih igara terenima, odnosno tribinama, kružile su majke sa tromesečnim bebama koje su stalno plakale. Jedna je stajala sa bebom sat i po tačno iza Novakove klupe, sve kao slučajno - rekao je Obradović za "Alo!".

Obradović je i ljut na publiku u Njujorku koja je zviždala Đokoviću kada je zatražio medicinski tajm-aut u petom setu finala protiv Mareja, ali kaže da nije iznenađen.

- Ma mogu samo da nas mrze. Za većinu Amerikanaca Srbi su, čak i oni najuspešniji, obični zlotvori, pa se i Novak našao na udaru. O manirima publike na US openu ne treba trošiti reči. Njih ne zanima sport nego kako da stomake napune pivom i pljeskavicama, terenom se širi miris roštilja, sve je podređeno tome da se što više zaradi - kaže Obradović.

- Novak ih, uprkos tome, uvek ispoštuje. Odao im je priznanje i kada je stavio kačket vatrogasca povodom 11. septembra. Publika u Njujorku je dno dna. Ma zaista smo za njih nebeski narod, za Amerikance smo svi do poslednjeg Nikola Tesla - zaključio je srpski selektor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA