PREMIJER LIGA: Raspucani Arsenal i Junajted, Ferdinand iskulirao Terija, Siti i Čelsi samo po bod (VIDEO)

Četvrto kolo Premijer lige proteklo je u znaku Arsenala i Mančester junajteda, ali i u tome što Anton Ferdinand nije pružio ruku Teriju iako je FA naredio da se svi igrači rukuju pred početak meča

  • 0

Novo kolo Premijer lige krenulo je iz Noriča. Počelo je bez pogodaka, ali su se neke ekipe ipak raspucale kasnije.

Vest Hem nije stigao do očekivane treće pobede u novom šampionatu, a Norič nije uspeo da zabeleži prvu pobedu ove sezone. Ni jedni ni drugi nisu zadovoljni, ali možda su srećniji na kraju bili "čekićari". Na kraju bednih 0:0.

Arsenal nije izdržao još jedno kolo da ne primi gol, ali pored jednog primljenog uspeli su da postignu čak šest. Sjajna predstava "topdžija" donela im je ubedljivu pobedu nad nesrećnim Sautemptonom. Sautempton je nesrećno izgubio po 3:2 od obe ekipe iz Mančestera, ali danas su bili mnogo inferiorniji u odnosu na ekipu iz Londona. Postigli su čak dva autogola.

Još jedna ekipa koja je ostvarila ubedljivu pobedu je Mančester junajted. Očekivano, Mančester je lako došao do pobede nad nejakim Viganom. Velikih 4:0. Mada su sve golove postigli u drugom poluvremenu, "đavoli" su sjajno igrali bez Runija. Van Persi je ušao tek u 71. minutu. Nakon početnog poraza od Evertona, sa tri vezane pobede, Junajted je izbio na drugo mesto Premijer lige. Nemanja Vidić je igrao do 77. minuta, kada ga je zamenio Evans.

Mančester siti, bez Aguera, bio je na teškom gostovanju Stouku. Tvrda utakmica završila se nerešenim rezultatom 1:1. Jedini pogodak za "građane" postigao je novajlija iz Benfike Havi Garsija. Aleksandar Kolarov nije igrao na ovom meču, a Matija Nastasić još nije debitovao za Siti.

Najzanimljiviji meč danas na ostrvu igrao se između QPR i Čelsija. Možda ne po prikazanoj igri i naročito ne po golovima, jer su i jedni i drugi zakazali (0:0), već su sve oči bile uprte u "duel" Anton Ferdinand-Džon Teri. Nakon što je kapiten Čelsija bio optužen  da je vređao mlađeg brata iz porodice Ferdinand,  po rasnoj osnovi, mlađi Anton Ferdinand mu danas na početku utakmice nije pružio ruku.

Premijer liga, 4. kolo

Subota:

Norič - Vest Hem 0:0,

Arsenal - Sautempton 6:1

(Hoiveld 11 ag, Podolski 31, Žervinjo 35, 71, Klajn 37 ag, Volkot 88. - Foks 45.)

Fulam - VBA 3:0

(Berbatov 32, 45. pen., Sidvel 89.)

Mančester junajted - Vigan 4:0

(Skols 51, Ernandez 63, Bitner 66, Pauel 88.)

Aston Vila - Svonsi 2:0

(Louton 16, Benteke 88.)

KPR - Čelsi 0:0

Stouk - Mančester siti 1:1

(Krauč 15. - Garsija 35.)

Sanderlend - Liverpul 1:1

(Flečer 29. - Suarez 71.)

Nedelja:

Reding - Totenhem

Ponedeljak:

Everon - Njukasl

(D. Grbović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA