ZELENI DRESOVI, ZELENA IGRA: U Realu više nije samo Ronaldo tužan posle poraza od Sevilje (VIDEO)

Četvrto kolo španske Primere obeležio je već drugi poraz "kraljevskog kluba" na startu sezonu. U poslednjem subotnjem meču u Sevilji poraženi su od domaćina rezultatom 1:0

  • 0

Već neko vreme govori se o tome da je Kristijano Ronaldo tužan u klubu iz Madrida. Izgleda da se njegova seta i tuga proširila i na ostatak ekipe, koja je posle samo četiri kola osvojila isto toliko tužnih bodova.

Real je kiksnuo na još jednom gostovanju. Sada je izgubio od vrlo dobre Sevilje 1:0. Gol odluke postigao je Trohovski, koji se sjajno snašao posle kornera, koji je izveo Rakitić još u drugom minutu utakmice. Ekipa bivšeg Realovog trenera Huande Ramosa održala je tu prednost do kraja utakmice.

Bilo je dosta pokušaja i napada Reala, ali što se meč više bližio kraju, to je Murinjova ekipa bila sve nemoćnija.

Pokušao je "Specijalni" uvođenjem Luke Modrića i Karima Benzeme umesto Ozila i Di Marije, ali ni to nije donelo ništa novo u igri iako je Hrvat pogodio stativu u 52. minutu. Dobru priliku imao je i Serhio Ramos, kada je sa samo nekoliko metara prebacio loptu preko gola na samo njemu poznat način.

I Sevilja je imala nekoliko šansi preko Trohovskog, Rakitića i Sisinja, ali je sve njihove pokušaje uspeo da zaustavi Iker Kasiljas.

Trener Reala Žoze Murinjo bio je vrlo zabrinut posle ovog poraza, ali mu ipak najveća briga nije bodovni zaostatak.

- Osim osam bodova zaostatka iza Barselone, u ovom trenutku više me brine to što uopšte nemam tim, nemam ekipu - istakao je "Specijalni".

On je dodao da je problem ekipe i to što nisu koncentrisani na igru već na druge stvari.

- Ovaj poraz najviše ima veze sa nedostatkom koncentracije. U ovom trenutku pojedinim igračima našeg tima fudbal nije u prvom planu, ali za takav pristup igri i ja kao trener snosim određeni deo krivice - ostao je pomalo nedorečen Portugalac, tako da ostaje nejasno da li je ovom izjavom mislio na svog najboljeg igrača sa brojem 7 na leđima.

Barsa gazi, a Real kiksa. Verovatno je glupo govoriti da je šampionska trka već gotova, ali ako Real ovako nastavi, biće im vrlo teško da se domognu trofeja na kraju sezone. Od mogućih 12 bodova na početku sezonu, Barsa je uzela ceo plen, pošto je sinoć pobedila Hetafe u gostima 4:1, i sada beži glavnom konkurentu već ogromnih osam bodova.

 

PRIMERA 4. kolo:

subota:

Malaga – Levante 3:1

(Saviola 28, Hoakin 59, Portiljo 90+1. – Mičel 46.)

Valensija – Selta 2:1

(Feguli 4, Sisoko 50. – Kron-Dali 16.)

Hetafe – Barselona 1:4

(Maskerano 80. ag – Adriano 32, Mesi 74. pen, 78, Vilja 90.)

Sevilja – Real Madrid 1:0

( Trohovski 2.)

 

nedelja:

Espanjol – Atletik (B) (12.00)

Granada – Deportivo La Korunja (16.00)

Osasuna – Majorka (18.00)

Sosijedad – Saragosa (19.50)

Atletiko Madrid – Rajo Valjekano (21.30)

 

ponedeljak:

Valjadolid – Betis (21.30)

(D. Grbović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA