MInistarstvo omladine i sporta spasava Zvezdu

Ministarstvo spremno da bude posrednik u prevazilaženju problema između rukometnog kluba Crvena zvezda i Superlige nastalog posle insistiranja čelnika lige da sadašnje rukovodstvo Crvene zvezde potpiše izjavu da "peuzima sve obaveze koje je imala uprava starog kluba sa istim imenom"

  • 0

Državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić, jedan od naših najboljih rukometaša u istoriji, poručio je da je Ministarstvo spremno da bude posrednik u prevazilaženju problema između rukometnog kluba Crvena zvezda i Superlige nastalog posle insistiranja čelnika lige da sadašnje rukovodstvo Crvene zvezde potpiše izjavu da "peuzima sve obaveze koje je imala uprava starog kluba sa istim imenom".

 

Peruničić je istakao da Ministarstvo omladine i sporta "prepoznaje nacionalne saveze kao nadležne za određeni sport, što je u ovom slučaju Rukometni savez Srbije". Za eventualne probleme u grupi olimpijskih sportova nadležna je Arbitražna komisija Olimpijskog komiteta Srbije, a ukoliko se na tom nivou problemi ne reše onda na red dolazi Inspekcijska služba Ministarstva omladine i sporta.

 

Podsetimo, Muškom Rukometnom klubu Crvena zvezda dat je rok do srede da izmiri sve obaveze ili će u protivnom biti izbačen iz elitnog takmičenja.

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA