ILIĆ: Stamenkoviću ono nije trebalo! STOJKOVIĆ: Ništa se nije desilo!

Kapiten Partizana zamerio je golmanu Nefčija na ponašanju posle utakmice prvog kola Lige Evrope, za koju smatra da je njegova ekipa mogla da dobije. Golman Partizana negira incident

  • 0

Kapiten Partizana Saša Ilić imao je šta da kaže na račun Saše Stamenkovića, a da je znao šta će ovaj reći posle njega, sigurno bi bio još rečitiji pred novinarima.

- Imam mnogo prijatelja među igračima Crvene zvezde, znam ih mnogo koji su nosili crveno-beli dres, ali nijedan se nikada nije ponašao kao ovaj momak. Neprimereno i potpuno nepotrebno ponašanje, dečku ovo uopšte nije trebalo - konstatovao je Ilić.

Golman Vladimir Stojković nije želeo da razgovara o incidentu posle utakmice, u kom je on, prolazivši pored Stamenkovića, nešto dobacio i to je bilo sve. Golman Srbije je uveravao novinare da se ništa nije desilo i da ne pridaje značaj ponašanju protivničkog golmana.

Kapiten Ilić je po ko zna koji put u poslednje vreme najbolji igrač šampiona, ali ovog puta nije mogao da bude tas na vagi za pobedu. Ipak, smatra da je Partizan mogao do tri boda.

- Bili smo kvalitetniji, ali to je Evropa. Nismo iskoristili neke šanse, i to je to. Osvojili smo bod, idemo dalje, mi kao Partizan uvek razmišljamo o narednoj utakmici kao najvažnijoj i tako ćemo se ponašati - završio je Saša Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA