GOTOVO: Bez publike u Kuli!

Upravni odbor Hajduka, uz izvinjenje navijačima, odlučio da zbog navijača Crvene zvezde ne prodaje karte i meč odigra bez prisustva publike

  • 0

Oštra disciplinska kazna izrečena FK Crvena zvezda i njenim navijačima. Naime, kazna da na gostovanja ne smeju organizovano da vode navijače uskratiće mnogima šansu da na delu vide meč Hajduka iz Kule i beogradskih "crveno-belih". Upravni odbor kluba iz Kule odlučio je da zatvori kapije za subotnju utakmicu, a kroz kratko saopštenje javnosti su obrazložili odluku.

Saopštenje UO kluba iz Kule uz redakcijsku opremu prenosimo u celini:

"FK Hajduk obaveštava javnost da Disciplinska komisija FSS-a nije želela da ukine suspenziju navijačima Crvene Zvezde, uprkos našoj molbi, kao i da Zajednica Super lige Srbije ne želi da preuzme odgovornost za organizaciju sutrašnje utakmice, dok Žandarmerija ne oseća odgovornost, jer zvanično organizovanog dolaska protivničkih navijača nema.

Tako da je shodno odluci disciplinaca FSS-a konačno rešenje najnepopularnije: Subotnja utakmica će se igrati bez prisustva publike! Karte neće biti puštene u prodaju!

U.O. FK Hajduk još jednom se izvinjava svim navijačima i simpatizerima našeg kluba što će biti uskraćeni za pružanje podrške Hajduku na ovoj utakmici."

(http://fkhajduk.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA