NOLE ŠOU: "Tuča" sa Almagrom (VIDEO)

Novak Đoković i Nikolas Almagro priredili su sjajnu zabavu publici na Tajvanu u egzibicionom meču, u kojem je srpski teniser pobedio 7:6, 6:4

  • 0

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Španac Nikolas Almagro odigrali su egzibicioni meč na Tajvanu, u kojem je slavio Đoković 2:0 u setovima 7:6, 6:4, ali rezultat nije bio u prvom planu, već popularizacija tenisa i čini se da su Srbin i Španac maksimalno iskoristili šansu.

Sjajno raspoloženi Đoković i Almagro priredili su publici šou kakav se na teniskim terenima retko viđa. Nole je zabavljao gledaoce imitacijama Nadala i Rodika, sklekovima, plesom, kaobajagi raspravom sa sudijama u stilu nekadašnjeg asa Džoa Mekinroa, a vrhunac je bila "tuča" sa Almagrom.

Posle jednog izgubljenog poena, Almagro je "iznerviran" prešao na Noletovu polovinu terena, oborio srskog tenisera na zemlju i počeo da ga "udara", što je izazvalo lavinu smeha u dvorani Nacionalnog sportskog univerzitetskog centra Tajvana.

Đoković i Almagro su u jednom trenutku dali i rekete linijskim sudijama da ih zamene, dok oni malo odmore, a malo su komunicirali i sa gledaocima na mandarinskoj varijanti kineskog jezika, što je takođe naišlo na odobravanje publike.

- Uvek je lepo kada igrate tenis, ali je još lepše kada to činite s osmehom, radite pritom nešto zabavno i drukčije nego inače. Nemamo mnogo prilike za zabavu na terenu - izjavio je Đoković posle meča.

Pre međusobnog meča Đoković i Almagro odigrali su super taj-brek u dublu u društvu domaćih talenata. Almagro i Li Ho Čun (14) savladali su 10:8 Đokovića i 12-godišnjeg Čen Hun Sina.

Posle egzibicije sa Almagrom, najbolji srpski teniser uputio se u Peking na turnir Serije 500, koji je osvajao 2009. i 2010. Nagradni fond je 2,2 miliona dolara, a Đoković bi u prvom kolu trebalo da nastupi protiv tenisera iz kvalifikacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA