NEFČI - INTER 1:3, rezervisti dovoljni za trijumf gostiju

Italijanska ekipa postigla tri gola u prvom poluvremenu i rutinski sačuvala pobedu do kraja

  • 0

Fudbaleri Intera stigli su do pobede u Bakuu protiv Nefčija u drugom kolu lige Evrope, bez mnogo problema, sa ekipom sastavljenom pretežno od rezervista.

Nekadašnjem evropskom šampionu trebalo je samo deset minuta da pokaže ko je gazda, Kutinjo je majstorski petom smestio loptu u mrežu posle asistencije Guarina sa desne strane.

Dvadeset minuta kasnije Fredi Guarin prodro je skoro na identičan način kao kod prvog gola, a zatim pronašao otkrivenog Obija, kojem nije bilo teško da sa nekih 11 metara savlada Stamenkovića.

Pred kraj prvog poluvremena nesporazum u odbrani domaćina iskoristio je Livaja i posle greške Bertucija glavom je poslao loptu u nebranjenu mrežu za vođstvo Intera 3:0.

U nastavku Nefči je krenuo agilnije i već u 53. minutu preko Kanalesa smanjio vođstvo rivala na 3:1, posle dobrog prodora i asistencije Vobaja.

Primljeni gol uozbiljio je goste koji su stvorili nekoliko prilika, pokušavao je i Nefči, u poslenjim minutima prosto su opsedali gol Intera, ali uzalud, bodovi idu u Milano.

Nefči - Inter 1:3

(Kanales 53 - Kutinjo 10, Obi 30, Livaja 42)

NEFČI: Stamenković - Mitrevski, Bertuci, Šukurov, Junusade - Sadigov, Flavinjo, Vobaj, Ramos - Kanales, Nurmuhamedov (od 46. Sejidov).

INTER: Handanović - Silvestre, Perira, Huan, Džonatan – Guarin (od 82. Gargano), Mudingaji, Kambijaso, Obi (od 64. Ranokija), Kutinjo (od 74. Garitano) - Livaja.

U još jednom meču koji je odigran od 18.oo, u A grupi, Anži je teže nego što se očekivalo došao do pobede nad Jang bojsima 2:0, golovima Samjuela Eta u 62. (penal) i 90. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA