ZVEZDINA BRAĆA: Navijači Spartaka iz Moskve jurili "bed blu bojse" po Kijevu! (VIDEO)

Navijači zagrebačkog Dinama bili meta moskovskih "ultrasa", koji su već godinama u prijateljskim odnosima sa beogradskim "delijama"

  • 6

Navijačima zagrebačkog Dinama koji su se zaputili u Kijev na meč drugog kola Lige šampiona preselo je putovanje u ukrajinsku prestonicu. Bili su stalna meta domaćih huligana, ali pre svega moskovskih "ultrasa", tačnije pristalica Spartaka koje su godinama u prijateljskim odnosima sa beogradskim "delijama" i došli su u Ukrajinu samo da bi napali Hrvate!

"Vijanje" po gradu Hrvata koji su bežali "kud koji" trajalo je nekoliko sati, a u sukobu su deblji kraj izvukli zagrebački navijači.

Podsećamo, nedavno je splitska "torcida" pošteno iznapadana u Letoniji, gde su je u Rigi jurili navijači Zenita i domaćeg Ventspilsa.

Napadi na hrvatske "ultrase" su prilično česta pojava poslednjih godina, jer imaju renome u navijačkom svetu kao jedni od najžešćih. Kada se uzme u obzir da su ruski i ukrajinski, zajedno sa poljskim huliganima, u najvećoj ekspanziji poslednjih godina i da prilično simpatišu srpsku navijačku scenu, jasno je da se na ovome sukobi hrvatskih i istočnoevropskih navijača neće zaustaviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Костоломац

    5. oktobar 2012 | 17:22

    Како је добро видети те опет... Било је баш добро све доћи ћемо опет загребе....

  • Svijet Kacavita

    5. oktobar 2012 | 15:27

    Dajte nam SRBE da se igramo,da se igramooooo, da se igramoooooooooooo, Dajte nam SRBE da se igramo,da se igramooooo, da se igramoooooooooooo, e jedva cekam da vam damo po tamburi u kvalifikacijama pa da kući ostanete gledati mundijal na TV-u u Brazilu. Dajte nam SRBE da se igramo,da se igramooooo, da se igramoooooooooooo,

  • RealIRA

    6. oktobar 2012 | 10:55

    Koji glup tekst majko draga..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA