SVI BI U "ČAIR": Navijači Partizana potukli se zbog karata za rukometnu Ligu šampiona!

Interesovanje je hiljadu puta veće nego za bilo koji meč, pa i za utakmice Evropskog prvenstva, objavila je uprava Rukometnog kluba Partizan

  • 0

Navijači Partizana potukli su se u Nišu ispred dvorane "Čair" prilikom podizanja besplatnih ulaznica za meč drugog kola Lige šampiona protiv nemačkog Flensburga, saopštili su "crno-beli".

Uprava Rukometnog kluba Partizan odlučila je da ulaz na utakmicu bude besplatan, a karte su deljene jutros od sedam do 10 sati.

Policija je morala da interveniše i smiri one koji su izazvali nemire, pošto je potražnja za mestom u hali duplo veća od kapaciteta "Čaira".

Karte će biti deljene i sutra u istom terminu, a već danas su uočeni preprodavci koji ulaznice prodaju za 500 dinara.

- Neverovatna je gužva bila jutros ispred "Čaira". Interesovanje je hiljadu puta veće nego za bilo koji meč, pa i za utakmice Evropskog prvenstva. Sutra nas zaista očekuje jedan neverovatan sportski spektakl u prepunom "Čairu" - rekao je koorganizator utakmice i direktor Rukometnog kluba Železničar Slobodan Milosavljević.

Utakmica drugog kola A grupe Lige šampiona Partizan-Flensburg igra se sutra od 19 sati u niškoj dvorani "Čair".

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA